onsdag 20 november 2013

Vackra jul-arrangemang

Tjing !
 
I går var jag och mina vänner på Kurorten här i vår lilla stad, för att få lite tips och idéer om hur man gör fina jul-arrangemang.
 
 Det började med glögg, sen tomtegröt och skinksmörgås, bara det gjorde att man kom i stämning. Och efter det blev det kaffe och mjuk kaka, ja vi behövde inte gå hungriga därifrån.
 
Det ser ju väldigt lätt ut när någon annan står där framme och svänger med armarna med en taklök i ena handen och limpistolen i andra och säger det är bara att göra så här....ja eller hur ;)
Och vips så är en adventsljusstake gjord på mindre än 10 minuter.
 
 
 
 
 
Ett tips om man är allergisk mot hyacinter som är så vackra, är att ställa den på ett fat och sätta en kupa över. Låt den stå där under tills den har vissnat, behöver alltså inte vattnas, men lyft inte på kupan :)
 
 
Dom bästa.
 
 
Alla arrangemang som gjordes under kvällen lottades ut... men nej då, jag vann inget denna gången heller, men vi hade en jätte trevlig kväll och det var ju huvudsaken :)
 
Önskar er en skön lill-lördag.
Kram Pia

8 kommentarer:

 1. Tack för en mysig kväll!
  Kram Carola

  SvaraRadera
 2. Fina arrangemang.....jag jobbade ett litet tag på några blomsteraffärer så jag har gjort många arrangemang med blommor...och kransar...dekorerat osv........det var "skit" kul kan jag säga, hihi....
  kram bia

  SvaraRadera
 3. Verkligen fina arrangemang. Synd att du inte vann något :(
  Kram!

  SvaraRadera
 4. Wow...Så vackert <3
  /Kram & Tack för grattiset

  SvaraRadera
 5. Jättefint! Önskar jag kunde göra något eget, tycker tyvärr att de oftast är alldeles för dyra å köpa. Kan ju hoppas att som värdinna på julafton, få en i present :-) Eller kanske så skulle jag ge mig på å göra en själv.
  Synd du inte vann någon, men nu har du några tips att göra efter själv. Kram på dig!

  SvaraRadera
 6. Wow, vilka superfina arrangemang, imponerande! Jag tycker det är häftigt att se yrkeskunniga in action, ser superlätt ut men iiiiinte lika enkelt när man ska göra allt själv. Fiffig idé med hyacinten i glas OCH vackert!

  Många helgkramar aka

  SvaraRadera
 7. Vilka fantastiska arrangemang! Väldigt fint och imponerande!
  Vad trist att du inte vann något.
  Ha en fin helg!
  Kram Bodil.

  SvaraRadera
 8. Stort tack för en mydig kväll tjejer! Kram Åsa

  SvaraRadera