söndag 16 november 2014

När det inte blir som man har tänkt sig och lite skogsluft

Tjing !
 
Det blir inte alltid som man har tänkt sig....I går skulle jag ha fotograferat våra vänners barn i en studio. Såg fram emot detta jätte mycket, men någon hade varit i studion och lånat grejer så det gick helt enkelt inte. Vi fick ställa in. Ingen katastof egentligen men ni vet hur det är när man har längtat som en tok, nu hoppas vi att grejerna kommer fram så vi kan boka en ny tid.
 
Så det var bara att gå på fönstren istället, inget ont utan det har något gott med sig...om det nu är gott att putsa fönster, hmm ;)
 
Efter fotokursen idag slängde vi i oss lite soppa för att sedan åka till skogen för att leta lärkkvistar. Hittade några men dom såg inte mycket ut för världen så dom fick stanna kvar. Inte så ofta vi går i skogen men lite mysigt är det allt, särskilt när man har kaffe och pepparkakor med sig.

Skönt att andas lite skogsluft även om det var kallt som tusan.


Fin kväll till er !
Kram Pia

8 kommentarer:

 1. Åh jag förstår besvikelsen. Men det får bli vid ett annat tillfälle :-)
  Vi har turen å ha ett lärkträd precis där vi svänger in mot vårt hus :-) så här står det kvistar i en vas. Men en tur i skogen är aldrig fel.
  Kram och ha en skön söndagskväll.
  Kram Katja.

  SvaraRadera
 2. Mysigt med en skogspromenad. Igår körde vi Powerwalk i skogen, så det var inte så mycket till njutning.
  Kram

  SvaraRadera
 3. Ja, nu börjar kylan sätta klorna i en ....gillar inte :-(

  SvaraRadera
 4. nej så tråkigt att det blev inställt... när man verkligen ser fram emot något!
  Jag traskar heller gärna inte i skogen, hade gärna sett en lärkgren eller två (även om jag har) falla ner på gatan framför mig hehe

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 5. Å så tråkigt. men en skogstur med frisk luft är ju inte fy skam.. Inte nyputsade fönster heller. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 6. Underbart med en skogstur, skogen är fantastisk på det sättet. Man blir så totalt lugn tycker jag. Ett perfekt sätt att koppla av och ladda batterierna.
  Kram Jennica

  SvaraRadera
 7. Åh va härligt ni har det jag har sagt till maken att skogen står först på listan att göra i helgen då vi är lediga om inte mannen får hoppa in :( men hoppas ej ....ha en skön dag kram

  SvaraRadera
 8. Evas blogg skall det stå i min kommentar :) ovan

  SvaraRadera