fredag 14 november 2014

Att vilja vara lite förberedd

Tjing !
 
Jag gillar att vara förberedd för det som komma skall, gillar inte att vara ute i sista stund. Så jag börjar förbereda mig lite, förbereda mig inför advent och jul. Det börjar smyga sig in lite utav både det ena och det andra här hemma. Sånt som jag inte kan vara utan, sånt som hör julen till. Maison Belle och det underbara doftljuset från Tine K, båda som doftar ljuvligt jul. Och så fina servetter såklart, viktiga saker ;)
 
 
 
Har ni något som ni inte kan vara utan så här i jultider ?
 
Önskar er den bästa fredag !!
Kram Pia

5 kommentarer:

 1. Det där ljuset är jag sugen på att köpa! :)

  Kram jenny

  SvaraRadera
 2. Det där ljuset har jag också sneglat på, är rätt sugen på att införskaffa det. Men även testa Maison belle, har du provat det innan? Vad tyckte du isåfall? Kramizz Laila

  SvaraRadera
 3. Jag gillar också att vara ute i god tid, men blir sämre och sämre på det för varje år.
  Jag kan inte vara utan ljus och julens växter, till exempel hyacinter. För med blir det inte så mycket annat pynt än just ljus och växter.
  Ha en härlig fredag!

  SvaraRadera
 4. Har också börjat så smått att handla lite saker ;-) men egentligen är det nog glögg och pepparkakor jag inte kan vara utan, ja och en massa tända ljus förstås :-)
  Kram och ha en bra helg!

  SvaraRadera
 5. Åhhh det där doftljuset är ju så himla mysigt! Jag har inte börjat handla direkt än, men har kollat ut flera saker som ska klickas hem nu här i dagarna :).

  SvaraRadera