söndag 2 november 2014

Att ha fyllt på må-bra-kontot

Tjing !
 
Sitter i soffan med en kopp te i handen, känner mig lite trött men kan inte sova. Känner mig även så där varm i hjärtan som man gör när man har träffat vänner en lördagkväll. Då man kramas och säger att det var alldeles för länge sedan vi sågs. Man äter och dricker himmelskt gott, pratar och skrattar en massa och berättar gamla minnen, och äter lite till.
 
Finns det något bättre sätt att fylla må-bra-kontot på, en träff men vänner en grå lördagkväll.
 
 
Tyvärr glömdes Mr Canon bort och låg i väskan nästan hela kvällen, och de få kort jag tog blev inte så bra. Två glada prickar som alltid har ett leende på läpparna lyckades jag i alla fall fånga :)Hur gör ni för att fylla på må-bra-kontot ?
 
Önskar en fin söndag, idag ska jag och mamma på en liten utflykt.
 
Kram Pia

6 kommentarer:

 1. Jag behöver verkligen fylla på mitt måbrakonto, för just nu finns det inte mycket kvar där.

  SvaraRadera
 2. Jaa du, vi fyllde på senast i går kväll, hihi.....vi var två par (en av mina bästisar) som gick ut på krogen och åt tre rätters middag, väldigt trevligt brukar vi ha tillsammans...även i går kväll ;))....visst måste man komma ifrån vardagen ibland, eller hur?
  Ha en fin kväll
  Kram bia

  SvaraRadera
 3. Träffa vänner, umgås, äta gott, skratta o babbla av sig, det är nog den största o bästa insättningen på må-bra-kontot. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 4. Ja jag älskar att träffa vänner och äta god mat tillsammans. Det brukar bli en massa härliga skratt vid sådana tillfällen. Ha en fin kväll! Kram Emma

  SvaraRadera
 5. Låter som ett jätte bra sätt att fylla på det där kontot. Shopping och naturen är också bra sätt. Kram anette

  SvaraRadera
 6. Härligt Pia, det är precis som du säger - bästa sättet att fylla på må-bra-kontot! ;) Ha en fin start på veckan imorgon, kram!

  SvaraRadera