tisdag 18 november 2014

Årets första glögg

Tjing !
 
Oj, vad trött jag är idag. Har varit på utbildning i stort sett hela dagen, dessutom var den på engelska, bara det liksom. Men det gick bra, jag förstod nog det mesta ;)
 
Nu har jag kommit hem från träningen och ska sjunka djupt ner i soffan med årets första glögg och några pepparkakor, innan tvätten kallar på mig.


 
Vad gör ni i kväll ?
Kram Pia

7 kommentarer:

 1. Härligt! Ja glögg blev det här med fast ingen träning så det dåliga samvetet kändes lite nu. Kraaaam Pia

  SvaraRadera
 2. Här blev det också lite träning ikväll, sen är det rätt skönt att få sjunka ner i soffan, men ngn glögg blev det inte idag. :-) Och imorgon har jag utbildningsdag, men den är på svenska...hoppas jag. :-) KRAmizz Laila

  SvaraRadera
 3. jaa du kvällen är snart slut, men jag har nyss sett senaste avsnittet av Hollywood fruar på datorn....alltså man måste ju skratta....och vad vore programmet utan Gunilla, herregud....ibland undrar man....
  Och glöggen har jag inte smakat på ännu....
  Kram bia

  SvaraRadera
 4. Mums, här har det tränats, body attack och yoga.
  Kram

  SvaraRadera
 5. Åh, jag har inte köpt någon glögg ännu! Har du provat årets smak från Blossa? Måste helt klart köpa lite glögg...nånting varmt och gott måste man ju ha i denna gråa novembermånad!
  Idag har jag övat på mitt nya indoorwalking pass på F&S. I kväll blev det lite god middag för mej och maken som kom hem sent från jobbet. Sen har jag suttit framför datorn och letat efter nåt kul att göra på nyår i stan!!!

  SvaraRadera
 6. Glögg...Jag längtar alltid efter årets första kopp med glögg. Snart dags!

  Tisdagar är min yoga-klass kväll så jag sträckte ut kroppen igår=))

  Kram Hannis

  SvaraRadera
 7. Igår kväll städade jag och plockade lite samt slog in presenter till Ida som fyller tre år idag.

  SvaraRadera