onsdag 28 oktober 2015

En stund för mig själv

Hallå på er !

Halva veckan har gått och idag är det lill-lördag, så skönt. I morgon är jag ledig, har inte mycket inplanerat utan hoppas få tillbringa lite tid med mina grabbar. Vi har i alla fall bestämt att det blir en lunch på stan, sen får vi se.

Nu ska jag krypa upp i soffan efter ett snabbt städrace. Köpte nya Lantliv i går och nu är det verkligen jul både i tidningar, webbshoppar och butiker. Och vet ni....jag gillar´t, julnörd som jag är.


Kram Pia

7 kommentarer:

 1. Ja nu dyker julen upp här å där.. Ikea är ju såklart redan julpyntat, hade vägarna förbi där igår...
  Ha en mysig dag med grabbarna i morgon

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Lite mysigt ändå att få starta december redan i november eller? Jodå man myser till det lite och det är behövligt. Kraaaam pia

  SvaraRadera
 3. Jag måste köpa mej en tidning snart så att jag kommer i stämning... ikväll har vi övat inför adventskonserterna med vår kör. Härliga julsånger och så är det ju något speciellt det där med att sjunga tillsammans!
  Ha en fin kväll!

  SvaraRadera
 4. Härligt med en stund för sig själv, hoppas att din lediga dag blir kanoners,

  SvaraRadera
 5. Hoppas du får en mysig dag! Kram Camilla

  SvaraRadera
 6. Härligt med lite ledigt! Vi är också lediga idag , hela familjen faktiskt och även för oss blir det en tur till stan!

  Sååå roligt att det går så bra för din son, vilken känsla att hoppa i landslagsdräkten, jag får tårar i ögonen kan vara en sådan sportnörd!

  Happy Friday Kram Jenny

  SvaraRadera