tisdag 4 augusti 2015

En helg i Malmö

Tjing !

Ja men då är jag tillbaka här igen och lite gladare än i förra inlägget, att lite sol kan göra så mycket på humöret. Och sol det har vi haft när vi har varit i Malmö i helgen. Vi åkte tidigt i lördags morse och syftet med resan är ju som oftast en triathlontävling och även denna gång. 

När vi har varit i Malmö på tävlingar så har vi alltid bott på hotell, känns skönt och lite lyxigt, det gjorde vi även denna gång. Vi bodde på ett fint hotell nere vid hamnen Park Inn, nära där tävlingen gick och lätt för Eric att köra lite träning i lördags eftermiddag.

Innan vi kom till hotellet tog vi en tur till Emporia för lite shopping och lite god mat. Vi har även njutit av solen nere vid hamnen där det var fullt med folk som gjorde som vi, njöt av solen alltså.Erics goa flickvänPå kvällen åkte vi in till stan för att äta lite till, jag åt en underbart god pasta med kyckling och soltorkade tomater och lite annat gott.Och så det bästa av allt när man bor på hotell.... frukosten, håller ni med mig ?

Tävlingen då ? Ja, den tar vi i morgon.

Kram Pia 

4 kommentarer:

 1. Svar, ja... jag ääälskar hotellfrukost!! Absolut det bästa med att bo på hotell. Vi var en korttripp i Malmö (och kivik) i förra veckan.
  Har du fortfarande semester? Kram J

  SvaraRadera
 2. visst blir man genast på bättre humör när den där solen visar sej... helt underbart!
  Och hotellfrukost, ja, det är fint det!

  SvaraRadera
 3. Härligt att bo på hotell å absolut e frukosten bäst. :-) Blev kanske lite shopping också...eller. :-) kramizz Laila

  SvaraRadera
 4. Åh,sååå vackert ♡ ...
  /Kram

  SvaraRadera