torsdag 3 januari 2019

Saffranslax

Halloj !

Förra veckan gjorde jag en sådan himla god rätt på lax med saffran, så jag måste bara dela med mig.

Du behöver :

 6 st bitar upptinad lax (eller om man hellre vill ha färsk)
1/2 purjolök
babytomater 
1 näve spenat
1 st apelsin
3 dl grädde
2 dl creme fraich
1-2 pkt saffran
0,5 dl vitt vin eller matlagningsvin
1/2 fiskbuljongtärning
några droppar tabasco


Gör så här :

Lägg laxen i en form, salta och peppra
Skär purjolöken i bitar och tomaterna i halvor och lägg på och bredvid laxen
Riv skalet av apelsinen med ett rivjärn och strö över laxen
Dela spenaten och lägg på laxen (inte för små bitar)

Koka upp grädde, creme fraich och saffran i en gryta, tillsätt vinet, buljongtärningen, saffran, tabasco
och salt och peppar. Sänk plattan och låt puttra en stund under omrörning.

Häll över blandningen över fisken och in i ugnen ca 15 minuter 200 grader.
Jag serverade med pressad potatis och en fräsch sallad till.

Så gott, fick mycket beröm för denna maträtt, så prova den.

Fin dag till er !
Kram Pia

3 kommentarer:

 1. Ser så himla smarrigt ut, den rätten ska testas.

  SvaraRadera
 2. Min berättelse är förmodligen typisk, men jag hittade en lösning för att lösa min relationskris. Min man föll i en affär med en annan kvinna på jobbet och lämnade mig.
  Jag fick äktenskapet Spell casting-programmet av en andlig far Dr.Oduduwa var mycket hjälpsam som min äktenskap healer
  Han kunde föra tillbaka min ex man hem till mig, det var en överraskning för mig, jag vill gärna förklara hur det hela händer,
  Min make var väldigt kärleksfull och omtänksam till en början, men han ändrade för några månader sedan han fick ett nytt jobb i Stockholm stad och han flyttade till att bo där han träffade en ny dam, de blev kär och började fuska på mig varje gång han flyttade in att bo med henne i ringde mig på telefon för att be om ursäkt precis omedelbart efter den dag kärleksförtrollen lanserades, mitt ex kom tillbaka hem för att be om ursäkt och be om min förlåtelse, idag är vi lyckligare än någonsin tidigare, saker blir mer bättre, intressant och söt. Jag kunde inte ha gjort det utan hjälp av denna Baba. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan, så sa han att vi var klara. Efter lunch av Love spell, ringde min man mig på mobiltelefon och han återvänder hemma en dag efter. Jag är tacksam, jag rekommenderar honom för alla som har problem med äktenskap eller förhållanden för att lösa idag snabbt konsultera denna spirituella stavhjul för att återvända ex kärlek, snälla finns det ingen anledning att tveka eller tvivla bara meddela honom på e-post: (dr.oduduwaspellcaster@gmail com)
  Idag är alla mina bekymmer över. detta är en positiv avsikt jag måste dela här här, eftersom jag tror så mycket att Dr.Oduduwa kärlek stavkanal kommer att hjälpa någon här att återställa tillbaka förlorade kärleksförhållanden.

  SvaraRadera
 3. Min fru lämnade mig och åkte på semester med sin ex-älskare och de senaste fyra månaderna har jag inte hört eller sett henne. Jag visste aldrig att jag skulle uppleva ett sådant hjärtslag från min fru efter 12 års äktenskap med 3 barn. Min chef på jobbet märkte att jag inte kunde koncentrera mig längre på min arbetsstation som jag brukade tidigare. Han erbjöd mig en pratstund för att diskutera med honom och jag berättade för honom vad jag gick igenom. Efter att jag har förklarat för min chef, svarade han till Lord Zakuza, som är en stavsamling. Jag blev ansluten till Lord Zakuza på hans WhatsApp-linje på +17405739483 efter att jag talade med min chef och han sa till mig att min situation kommer att lösas inom 24 timmar med hans kraftfulla trollformulär. Jag följde alla hans instruktioner och jag trodde och hade tro på honom. Han förberedde en kärleksförtrollning för mig som fick min fru tillbaka inom 24 timmar och nu har vi båda levt bra mer än vi brukade. Jag vet inte om någon här ute behöver hjälp men här är Lord Zakuza WhatsApp-linje +17405739483 om du behöver hjälp i ditt kärleksliv.

  SvaraRadera