fredag 4 januari 2019

Fredag och tack för mig

God morgon !

Så var det fredag igen, skönt med helg trots att man bara har jobbat korta dagar och kort vecka.

Det jag egentligen vill säga med detta inlägget är tack för mig. Jag har bloggat många år nu och det känns som det är dags att sluta, orden finns inte länge, ej heller glädjen till att blogga och så ska det ju inte vara. Under alla år som jag har bloggat har jag gjort det för att jag själv tycker det har varit kul och för att jag kanske kan ha kommit med lite tips och inspiration.

Den sista tiden har det endast känts som ett tvång och då blir det inte några bra inlägg.
Så jag säger helt enkelt STORT TACK till alla er som har hängt här inne med mig.

Ni är bäst !


Om ni vill så finns jag på instagram, där jag heter
pia72johansson

Ta hand om er !
Kram Pia

6 kommentarer:

 1. Men åhhh, vilket beslut.... Men visst är det en annan tid för bloggar just nu. Man märker stooor skillnad på antal läsare, och framförallt antal kommentarer.
  Men jag vill ju ha någonstans att göra av mina foton, då jag tycker det är så kul att fotografera.. Så jag knotar på ett tag till, om än inte lika mycket som tidigare. Kul att Du finns på IG i alla fall, och så spar jag din blogg länk i fall Du ändrar dig... <3
  ( Vill Du så har jag även IG kontot @livet_utomhus )
  Ha det bäst, kraaam Kate

  SvaraRadera
 2. Tack själv för alla trevlig inlägg.
  Kramar

  SvaraRadera
 3. Men så synd, jag som precis hittat hit till din blogg men var sak har sin tid. Vi kanske ses på IG. Kram //Tina

  SvaraRadera
 4. Tack själv för trevlig läsning och inspiration. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 5. Tack själv �� syns och hörs på Instagram ��

  SvaraRadera
 6. Min berättelse är förmodligen typisk, men jag hittade en lösning för att lösa min relationskris. Min man föll i en affär med en annan kvinna på jobbet och lämnade mig.
  Jag fick äktenskapet Spell casting-programmet av en andlig far Dr.Oduduwa var mycket hjälpsam som min äktenskap healer
  Han kunde föra tillbaka min ex man hem till mig, det var en överraskning för mig, jag vill gärna förklara hur det hela händer,
  Min make var väldigt kärleksfull och omtänksam till en början, men han ändrade för några månader sedan han fick ett nytt jobb i Stockholm stad och han flyttade till att bo där han träffade en ny dam, de blev kär och började fuska på mig varje gång han flyttade in att bo med henne i ringde mig på telefon för att be om ursäkt precis omedelbart efter den dag kärleksförtrollen lanserades, mitt ex kom tillbaka hem för att be om ursäkt och be om min förlåtelse, idag är vi lyckligare än någonsin tidigare, saker blir mer bättre, intressant och söt. Jag kunde inte ha gjort det utan hjälp av denna Baba. Jag skulle ha gett upp och trodde att eftersom min man såg någon annan, så sa han att vi var klara. Efter lunch av Love spell, ringde min man mig på mobiltelefon och han återvänder hemma en dag efter. Jag är tacksam, jag rekommenderar honom för alla som har problem med äktenskap eller förhållanden för att lösa idag snabbt konsultera denna spirituella stavhjul för att återvända ex kärlek, snälla finns det ingen anledning att tveka eller tvivla bara meddela honom på e-post: (dr.oduduwaspellcaster@gmail com)
  Idag är alla mina bekymmer över. detta är en positiv avsikt jag måste dela här här, eftersom jag tror så mycket att Dr.Oduduwa kärlek stavkanal kommer att hjälpa någon här att återställa tillbaka förlorade kärleksförhållanden.

  SvaraRadera