måndag 10 december 2018

En mysig helg

Hej hej !

Har ni haft en bra helg ?
Vi har haft en riktigt bra helg, en bättre helg faktiskt.

Eric med flickvän kom hem i fredags och har stannat hela helgen, åkte efter lunch idag. Så himla mysigt att ha dom hemma och att dom vill umgås med oss, vilket inte alls är en självklarhet för alla, men vi är lyckligt lottade där.

Vad har vi gjort då ? I fredags åt vi och drack gott tillsammans med mina svärföräldrar som såklart ville träffa Eric och hans goa Tilda. Det blev ingen sen kväll för i lördags åkte vi till Jönköping på morgonen då Tilda skulle spela innebandy hela dagen. Så grymt duktiga dom är och jätte roligt att kolla på.

Vi träffade även Tildas mamma där som vi sedan på kvällen käkade tillsammans med på en jätte bra restaurang inne i Jönköping. Jätte trevligt att träffa henne och vi hade en mysig kväll. När vi var mätta och nöjda åkte vårt crew hem till Falköping och Tildas mamma till Motala.





Idag blev det en skön sovmorgon vilket vi var värda :) Men nu är det tomt och tyst här igen, men till jul kommer Eric hem och efter några dagar kommer även Tilda. Det ser vi såklart fram emot. Då håller vi tummarna att det har kommit snö så vi kan åka lite skidor.


Önskar er en bra start på veckan, för min del blir det nog en hel del jobb skulle jag tro.

Ta hand om er !
Kram Pia



1 kommentar: