onsdag 27 mars 2013

Det kommer att bli bra

Tjing !
 
Det är ett himla tjat om våren bland alla bloggare.... inte konstigt, det är ju det vi längtar efter hur mycket som helst och det vi behöver nu . Våren hade ialla fall kommit till Motala idag.
 
Eric skall gå på triathlongymnasium och läsa till snickare så vi har tillbringat våran dag i Motala.
Vi har träffat lärare och kollat boendet. Helt otroligt vilket team dom är, flera triathlonlärare, psykolog, massör, sjukgymnast, kiropraktor och en som har spetskompetens på kost. Dom har stenkoll på eleverna, allt från hur mycket dom tränar till att dom städar sitt boende. Dom får göra hjärttester och tar prover för att se att dom är friska. Boendet är helt nyrenoverat och det är tre killar som kommer bo ihop. Hur kul kommer dom inte få då :) Dom som äger huset kommer också ha ett öga på killarna. Byggläraren som vi träffade är också helt fantastisk.
 
Min "lille" plutt ska flytta hemifrån till hösten, men till och med hönsmorsan Pia är ganska lugn. Det kommer att bli hur bra som helst, allt känns så tryggt och genomtänkt.
 
Här är huset Eric skall bo i, han längtar redan till hösten.
 
 
Ha en fin kväll !
 
Kram Pia

1 kommentar:

  1. Ser ut o låter som ett toppengymnasium, men jag förstår att det kommer att värka i mammahjärtat när han flyttar. Vår äldsta tar studenten i år o jag frågar mig ständigt, var tog tiden vägen???? Påskkramisar Tina

    SvaraRadera