söndag 28 augusti 2016

Kanalsimmet och en mysig helg

God morgon på er !

Har ni en bra helg ? Vi är fortfarande kvar i Motala hos Eric men ska åka hem efter lunch.
Vi har en super mysig helg, grillat, tagit en sväng på stan och igår hejade vi på Eric som simmade kanalsimmet, en tävling på 1900 meter. Han kom 4:a, tiden har inte kommit ut än, men ca 24-25 minuter. Riktigt bra och han är förstås nöjd.


Många som ville vara med och simma :)
Eric och Niklas stack precis iväg på en cykeltur på 3 timmar. Jag ska fixa lite här och sen ta en promenad. Vi ska avsluta denna helg här hos Eric med att äta lunch på någon mysig restaurang. 
Det blir fint det. Sen rullar vi hem till Falköping igen.

Kram kram
Pia 

4 kommentarer:

 1. Waooo vilka underbara Simfoton <3
  /Kram finaste!

  SvaraRadera
 2. Låter jobbigt med kanalsim... Men vilken härlig helg ni har haft tillsammans.
  Kram J

  SvaraRadera
 3. Oj oj tufft. Önskar dig en fin start på veckan. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Moha

  Välkommen! Tack och lite om mig själv! Hej på er!

  Först vill jag börja med att hälsa er alla nya läsare välkomna till min värld. Det glädjer mig att få dela med mig av min vardag till er.

  Jag vill också passa på att säga Tack, tack, Tack - för alla positiva kommentarer. Som ni säkert har läst så vill jag vara en förebild för HELA mänskligheten och dela med mig av mig själv.

  Dom senaste dagarna så har jag levt i en bubbla och jag förstår inte vad som riktigt har hänt. Det är bara roligt och jag är överlycklig.

  Jag är bara mig själv, öppen, ärligt och en hel del kärlek. Min resa har varit upp och ner - det är inte alltid lätt att leva med en funktionsvariation med personliga assistenter men jag är jag och mitt liv ser ut såhär. Ni som är nya vet inte heller att jag har skrivit en bok. Synlig fast osynlig - en dotters tankar om sina "pappor" - heter den.
  frikraftenstext.blogg.se

  Jag kommer att använda denna blogg till att skriva löpande texter och/eller dikter om mina upplevelser, tankar & känslor.. Denna blogg är privat men ni kan läsa, gråta och skratta för er själva. Kärlek till er! /Frikraft. Tittar gärna in.

  Hemsida: http://frikraftenstext.blogg.se

  SvaraRadera