söndag 14 augusti 2016

Hemmaspa, film och lite annat

God kväll på er vänner !

Hoppas ni har haft en bra helg. Denna helgen har varit otroligt lugn för mig, inget planerat alls utan har bara tagit dagen som den kommer. Niklas har jobbat en del och även hjälpt till på ett cykelläger som har varit här i helgen.

Jag har gjort lite mat till Eric som han ska få när vi åker upp nästa helg. Tagit en powernap, varit på stan en sväng, lunch hos mamma och så har jag haft lite hemmaspa. Så skönt att pyssla om sig själv lite, tända ljus samtidigt som man hör regnet smattrar på rutan. Ansiktsmask, hårinpackning, skrubb, fotbad och målade naglar på det. Känner mig som en ny människa.

Har även plöjt några filmer, bland annat denna...väldigt speciell film, konstig på ett bra sätt, helt klart sevärd, men som sagt lite speciell. Varje förälders värsta mardröm är förstås att något hemskt ska hända deras barn. The Captive handlar om kidnappning av barn, men också mycket mer. Det här är en film att förundras över, och fundera på.
När Matthew (Ryan Reynolds), pappa till nioåriga Cassandra (Peyton Kennedy / Alexia Fast), lämnar henne sovandes i sin bil under en kort stund tror han förstås inte att hon ska bli kidnappad under den korta stund han är borta. Men, när han återvänder är hon spårlöst försvunnen.

Nu börjar helgen gå mot sitt slut och det är dags att förbereda sig för jobbdag i morgon igen.
Kanske blir det en film ikväll igen, vi får se :)

Ha det gott !
Kram Pia

2 kommentarer:

 1. Ja, usch, det skulle verkligen vara en mardröm.
  Ha en go söndag.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 2. Mysigt med filmkväll. Den filmen låter som nåt som är alla föräldrars mardröm....usch!
  Hoppas du har haft en bra måndag. Kram J

  SvaraRadera