söndag 24 april 2016

En kväll med vänner

Hallå på er !

Hur har ni det idag ? Laddar ni inför hockey på tv:n ? Jag är sådär måttligt intresserad men sitter väl bredvid för sällskaps skull och dricker kaffe och kollar in lite bloggar. Vädret är ju allt på en gång här i vår lilla stad och verkar vara så lite överallt i vårt land, så promenaden lockar inte, men vi får se, kanske lite senare. 

Igår hade vi vänner här hemma, super mysigt och skrattanfallen avlöste varandra, precis som det ska vara. Kameran glömde jag total av, men jag tog lite på dukningen innan dom kom.

Enkel med fin tycker jag.







Vi bjöd på potatisgratäng och grillat, bröd och sallad och såser till det.
Sen blev det kaffe och semifreddo, har ni ätit det någon gång ? Galet god glasstårta kan man säga med bland annat nutella och maräng. Tror jag har skrivit receptet tidigare men kan göra det igen i ett annat inlägg, sååå god.
Ja, vi fortsatte med lite ost och kex också, jag tror inte våra gäster gick hem hungriga haha. 

Vi fick ett så fint Olivträd, jag blev jätte glad över det, har alltid velat ha ett men har inte riktigt vågat köpa något för mina fingrar är allt ifrån gröna. Men jag ska verkligen lägga ner min själ i detta fina träd så att det överlever :)



Nu ska jag bara hitta någon fin korg eller kruka till den.



Hoppas ni har en fin fortsättning på helgen.
Kram Pia

5 kommentarer:

  1. Jag har inte vågat titta på mitt olivträd än efter vintern...så vet inte om det fortfarande lever...
    Fin dukning, jag gillar det enkla. Kram J

    SvaraRadera
  2. Jag satte ut mitt olivträd igår...undrar om det tyckte om snön som kom idag grrrr. Kram Anette

    SvaraRadera
  3. Dukningen är jättefin, de enkla är oftast de finaste tycker jag iaf.

    SvaraRadera
  4. Kul med fest...köpte ett olivträd på Blomsterlandet i torsdags...ser likadant ut som ditt, med mycket knoppar...bladen har redan rasat ner...vet inte om jag ska lämna tillbaka det, eller om det kommer att ta sej...tänkte ha det i mitt växthus som jag har köpt...ha en fin ny vecka !!
    Kram

    SvaraRadera