söndag 3 april 2016

God morgon söndag

God morgon på er !

En helt orörd söndag ligger framför mig, ska nu hugga in på lite frulle samtidigt som jag kryper upp i soffan och kollar på nyhetsmorgon, sen får vi se vad denna dagen har att erbjuda.
Vad hittar ni på idag ?

Kram Pia 

5 kommentarer:

 1. Sitter i soffan med kaffe & god morgon låter som du har det skönt, här är det bara jobb men sen är jag ledig 2 dag :) ha det gott och njut av dagen kramen

  SvaraRadera
 2. I dag blir det lite plock/städ och ska snart till gymmet. Kollar säkert lite serie på paddan senare... Ha en skön söndag. Kram J

  SvaraRadera
 3. Här började dagen med sol och vi körde ut till landet, men när vi började närma oss torpet kom diset från havet emot oss...vi fikade bara där och åkte hem sen...och kallt var det också och blåsigt...ingen höjdare alls !!
  Ha en fin kväll !!

  SvaraRadera
 4. Hoppas du haft en skön söndag. Här startade den inne i stan hos en fin vän där jag och sonen sov i natt, sen hem för en massa räfsande i trädgården och ikväll ska jag åka och hämta hem den stora mannen i mitt liv. En bra söndag :-)
  Kram kram.

  SvaraRadera
 5. Dagen startade med en löparvända, korvgrillning med alla barnen & barnbarn samt ett besök hos min bror! En riktigt skön söndag!
  Din frukost ser riktigt god ut... Min blev en grön smoothie och en muslitallrik med fil!
  Hoppas du fick en fin fortsättning på söndagen, kram från Kate

  SvaraRadera