lördag 2 april 2016

Mys-lördag

Hallå vänner !

Hoppas ni mår bra ? Här är allt bara fint, lite trött bara, klockan ringde 03,45 i morse. Eric skulle med ett flyg till Mallorca och jag ville vara säker på att han var vaken, japp hönsmorsa det är jag det. Men nu är han framme och har det säkert jätte bra, han är på träningsläger en vecka med skolan.

Själv är jag ensam hemma hela helgen, Niklas jobbar, tomt och tråkigt, från att vara hela familjen till att vara helt ensam. Men men, man får göra det bästa utav det, så i förmiddags tog jag och en vän en fika på stan och pratade av oss en stund. Sen var mamma här på lunch och efter det blev det en tur till gymmet. 5,5 km på löpbandet och 2000 meter rodd, sjukt jobbigt idag och till råga på allt var det ett gäng killar där som hade satt på sportradion, gahh, jag avskyr verkligen sportradion !!

Trots sportradion och en saknad familj så har det varit en mysig lördag. 

Nu blir det ett glas Pepsi max, lite mörk choklad och nya Lantliv innan det är dags att tänka på kvällsmat.Fin kväll till er !
Kram Pia

5 kommentarer:

 1. Hoppas att lördagen har fortsatt i samma trevliga anda.

  SvaraRadera
 2. Tycker det är skönt att vara ensam ibland ;))...men man är ju olika ;))
  Hoppas kvällen blir bra ;))
  Kramis

  SvaraRadera
 3. Hoppas du får en fin söndag :) Lantliv är en så himla fin tidning. Fylld med inspiration. Kram till dig :)

  SvaraRadera
 4. Du är en riktig hurtbulle!
  Haha, sportradion till trots=))

  Hoppas att du har en mysig dag framför dig!
  Kram Hannis

  SvaraRadera
 5. Så olika vi är... Jag älskar att vara ensam och längtar ingenting efter de andra när jag är själv. Då njuter jag i fulla drag. Är kanske en ensamvarg...
  Rodd är så jobbigt... 2000 m, bra jobbat!
  Kram J

  SvaraRadera