tisdag 9 juni 2015

Nytt i krukorna

Tjing !

Nu har äntligen krukorna fått lite nya blommor. Man har ju inte varit så sugen på att greja ute när det regnar och blåser halv storm. Men nu håller vi tummarna för att det fina vädret håller i sig och att det kan bli liiite varmare. 

Var lite wild and crazy denna gången och slog till på blommor med lite färg, inte likt mig som alltid har vitt :)Har ni fått ner några sommarblommor i era krukor än ?

När jag kommer hem från jobbet idag ska jag göra något jag inte har gjort på väldigt länge och det kommer nog bli väldigt jobbigt. Mer om det i morgon.

Kram Pia
7 kommentarer:

 1. något konstigt är det men mina penséer står i fullblom sen tidig vår, sen har jag planterat Lobelia och pelargoner i en kruka! Det är fint med det färgglada tycker jag! Vi har ett vitt hus så jag vill ha mer färg på utsidan...
  Hoppas det jobbiga inte tar musten ur dig ;-) (nyfiken är jag alltid ;-) )

  Ha en fin dag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Härligt med lite färg i krukorna... jag kör också oftast vitt, men igår köpte jag rosa och det blev ju hur fint som helst!

  SvaraRadera
 3. Vackra krukor. Jag planterade igår, har nog aldrig varit så sen som i år.

  SvaraRadera
 4. Fin färg på blommorna. Jag planterade mina för ett tag sedan men på baksidan är det fortfarande penséer... Hoppas det gick bra med det jobbiga. Kram Suss

  SvaraRadera
 5. Så snyggt! Jag har inte inhandlat sommarblommor än......
  Kram Anette

  SvaraRadera
 6. jätte fint blev det :) ha en fin dag kram

  SvaraRadera
 7. Åh,så vackert ♡ ...
  /Kram

  SvaraRadera