måndag 22 juni 2015

Hej ny vecka

Tjing !

Ny vecka igen, det har varit skönt att ha en extra dag ledigt denna helgen, men nu är det fulla veckor kvar till semestern. Jag jobbar 3! långa veckor till innan jag får min ledighet, men sen så har jag fyra härliga veckor. Det blir en del tävlingar vi ska åka på, några dagar i Halmstad sen ska vi även fixa en del i Erics nya lägenhet och även flytta honom. Så några dagar i Motala blir det också, men det ser jag fram emot, det är väldigt vackert där. Har ni varit i Motala någon gång ?

En liten blomsterkvast från midsommar som står sig fint än på bänken i vardagsrummet.
Och ja här tänder vi ljus när regnet hänger i luften och vi är inne och myser.
 Önskar er en bra start på veckan !!
Kram Pia

6 kommentarer:

 1. Hos mig startar semesten idag, nästan 6 veckor..... Har aldrig haft såååå länge, men startar ju upp eget i augusti och då plockade jag ut all ledighet som var kvar!
  Hos oss skiner solen, både igår och idag!
  Måndagskram från Kate

  SvaraRadera
 2. Hoppas du får en bra start på jobbveckan.. jag slog till och sov till tio över nio vilket jag inte vet när det hände senast ;-)
  Jag har varit i Motala och det är jättefint där. Nehej, dags att ta tag i den här dagen.
  Kram kram.

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig midsommar ni har haft! Vi hade fullt ös det blir en del med 11 barn i huset men dom roade sig bra själva sen är det alltid att stå i när man själv har det hemma!
  Jag har också sett att det börjat rean jag väntar på en affär de brukar ha 50% i början av juli, lite dyrare kläder i vanliga fall men som jag ser det billigare och bättre pris på rean ;-)
  Jag jobbar också tre veckor till

  Kram och ha en fin fin måndag
  Sandra

  SvaraRadera
 4. Var glad för att du inte har semester ännu...för som vädret ser ut nu, så skulle jag bli sur och less om jag hade semester,...det är tur att jag har evig semester, hihi....jag menar, jag ligger inte på latsidan hela tiden förstås....har massor för mej ändå ;))....man är ju lite av en hemmafru, hihi....
  Ha en fin dag!
  Kramis

  SvaraRadera
 5. Håll ut... jag går egentligen inte på semester förrän vecka 29, men kommer att kompa vecka 27, så himla skönt. Just nu kan man ju känna sej lite sliten!
  Men vi hoppas väl att det där fina sommarvädret dyker upp snart, det gör ju livet lite lättare!

  SvaraRadera
 6. Visst är det skönt att veta att semestern närmar sig, jag jobbar denna och nästa.... Kram J

  SvaraRadera