måndag 1 juni 2015

Mors dag och första tävlingen

Tjing !

Måndag igen och ny vecka och jag har gjort min sista cykeldag till jobbet (om det inte blir väldigt fint väder förstås) jag har nu fått ihop mina 30 mil, känns väldigt skönt att kunna släppa det nu.

Mors dag igår, blev ni uppvaktade och uppvaktade ni ? Eftersom vi inte var hemma i helgen så uppvaktade vi våra mammor förra veckan. Jag fick choklad, det skulle visst komma en paket på posten också men som inte kom fram i tid, jag väntar tålmodigt

Igår hade Eric sin första tävling i Hallstahammar, tävlingen började kl 13,15 och vi var tvugna att vara där redan 09,30 för att han skulle checka in sin cykel, det var en låååång väntan.

Det regnade, blåste och var sviiin kallt, men som tur var kunde vi sitta inne och vänta. När Eric skulle starta slutade det i alla fall att regna. Simma kunde dom glömma, det är en gräns på 14 grader, så simningen byttes ut till 2 km löpning i stället. Väldigt bra tyckte vi föräldrar med triathleterna tyckte inte om det och det gynnade inte Eric som är en duktig simmare. Men men så blev det i alla fall.

Trots en tuff tävling så var han nöjd och placerades sig på en tredje plats.
Svårt att få till bra kort in action, har ni några bra tips så tar jag mer än gärna emot dom.Önskar er en bra start på veckan !

Kram Pia

6 kommentarer:

 1. Grattis till 3:e platsen.

  SvaraRadera
 2. Imponerad som vanligt! Och ett grattis till placeringen för honom.

  Vet inte om du fotar med manuella inställningar eller automatiska.
  Om du fotar manuellt så är det bra att använda fokuspunkter och kort slutartid.
  Det kräver ofta ett ljusstarkt objektiv eller väldigt bra ljus ute.
  Men det är träning som gäller där också=))
  Kramen Hannis

  SvaraRadera
 3. Hej!

  Läste att du väntar på ett paket som verkar dröja. Om du fått kollinummer på paketet kan du spåra det via posten.se eller om du vill slå oss på kundservice en signal nås vi på tele 0771-33 33 10 knappval 2, vi svarar måndag till fredag mellan kl 08,00-18,00, du kan också maila på kundservice.se@postnord.com.

  Med vänliga hälsningar
  Erika Postnords Kundservice

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej och tack för din omtanke. Det var nog snarare så att det inte var beställt i tid
   till Mors Dag, tror inte posten har gjort något fel :)
   Mvh Pia

   Radera
 4. Vilken tur att de slapp simma... hoppas du haft en bra start på veckan!

  SvaraRadera