fredag 12 juni 2015

Inifrån och ut

Tjing !

När jag var på stan tidigare i veckan svängde jag in på bokhandel en liten snabbis. Hittade en bok som jag hoppas ska ge mig lite inspiration både till träning och bättre mat, ja för det slarvas med båda en hel del här hemma. Så skärpning på mig. 

(om inte annat är den ju snygg i hyllan, haha)

Önskar er en skön fredag, idag är jag ledig och vi är nu på väg till Uppsala på triathlontävling.

Kram Pia

8 kommentarer:

 1. Den ser inspirerade ut!

  Finaste helgen till dig!

  Kram Jenny

  SvaraRadera
 2. Visst blir man Inspirerad av att läsa sådana böcker, det gäller bara att ta tillvara på inspirationen också...Kram J

  SvaraRadera
 3. Hoppas du får den inspiration du vill ha ..kanske ngt för mig med då jag inte tar mig för ngt just nu känns det som ;)
  Hoppas helgen i Uppsala var bra. Och att det gick bra
  Kram

  SvaraRadera
 4. Här har det varit dåligt med träning och bra mat...har varit full fokus på dotterns student fest...som är över nu...i fredags hade vi den...blev jätte lyckat...bra väder mycket folk god man och dryck...så dagen blev sen, hihi....nu är det ju snart midsommar, dottern fyller 20 år...sen ska vi flytta ut till torpet också...men seeen ska jag börja träna lite mer kring torpet, hehe....yoga också, utomhus...härligt!
  Men någon sommarvärme har vi inte....var är sommaren ??
  Kram bia

  SvaraRadera
 5. Köpte också en bok för ett tag sen som vi försöker hänga med i... åtminstone delar av den. Hälsosam familj på 30 dagar heter den. Supergod musli som jag gjort mer än en gång och den har en rykande åtgång här hemma. Ibland kan det behövas lite hjälp på traven och då är en inspirerande bok perfekt!!
  Kram kram.

  SvaraRadera
 6. Vilken fin bok! Jag har sett den men inte kommit till skott att köpa den.
  Kram Stina

  SvaraRadera
 7. Härligt med lite inspiration, det är alltid välkommet:) Jag har deras första bok, den är bra den med! ha en fin dag! Kram Emma

  SvaraRadera