onsdag 17 juni 2015

Internetstrul och helgen som varit

Tjing !

Och hallå hur mår ni ? Det var längesedan sist. Ursäkta min frånvaro här på bloggen men vi har haft strul med internet här hemma, vilket har resulterat i problem både med dator och tv, sånt där som bara ska fungera. Men nu är problemet löst, tur man har vänner som kan det där.

I helgen var vi uppe i Uppsala, Eric skulle tävla....så klart ;) Han var super taggad, det var första cuptävlingen, alltså en viktig tävling. Som alltid börjar man med simning vilket gick riktigt bra, han var snabbt upp ur vattnet och gjorde en bra växling och snabbt ut på cykeln. Han fick ett bra samarbete med två seniorer, det såg riktigt bra ut och det gick nästan lite otäckt fort i kurvorna. Tror inte jag har sett Eric cykla så bra tidigare, riktigt bra. Men efter fjärde varvet dök inte Eric upp, trodde väl att han hade tappat klungan, men efter en liten stund insåg vi att han nog hade fått punktering eller det värsta....gått i backen. Mycket riktigt det var en krasch och där avslutades Erics tävling.

Hemsk känsla kan jag säga innan vi fick reda på hur det hade gått med honom, hade han slagit i huvudet, hade han brutit sig eller vad hade hänt. Som tur var så var blev det "bara" 5 stygn vid armbågen, en uppskrapad vänstersida och en lårkaka. Vill inte ens tänka på hur det kunde ha gått.

(Foto Erics duktige tränare Joachim Willén)


Det var en mycket arg och besviken Eric vi fick med oss hem från sjukhuset.
Men han är redan taggad för nästa tävling och har börjat cykla och löpträna lite lätt, men simma får han vänta med tills stygnen är borta.

Önskar er en fin kväll !
Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Äh fy vad otäckt, mitt mamma hjärta hade hoppat ur kroppen! Skönt att det bara va 5 stygn och att han är på benen!

  Önskar dig en fin midsommar
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 2. Usch...otäckt sånt där. Men vilken tur i oturen ändå att det inte blev värre, men förstår din känsla innan ni visste vad som hänt. Kramizz och ha en jättefin midsommar/Laila

  SvaraRadera
 3. Usch så otäckt! Förstår din reaktion. Ha det gott! Kram Camilla

  SvaraRadera
 4. Visst går det lite väl snabbt på de där cyklarna ibland... Skönt att det gick såpass bra ändå för honom.
  Kram J

  SvaraRadera