tisdag 14 april 2015

Första tävlingen

Tjing !

I söndags var det dags för första tävlingen för Eric, ingen triathlontävling förstås, hade ju varit lite kallt i vattnet. Han körde en cykeltävling på 8 mil i Ljungsbro.

Självklart kollade jag när Eric tävlade men när eliten körde då satt jag faktiskt i bilen. Sååå blåsigt och sååå kallt, nästan så att mössan blåste av. Grus i ögonen och grus i munnen, mums ;) ;)

Hur gick det för Eric då ? Han tog sig runt och det var väldigt tufft i blåsten. När han cyklade som snabbast i medvind och i klunga gick det i 65 km/h, tur att jag inte visste det, hua. Totalt snittade han 36 km/h på hela tävlingen. Han tappade klungan de sista 2 milen och gör man det då är det jobbigt att komma igen.Kallt som tusan, men är det race då är det bara ben som gäller (tydligen), då får det bli en tub liniment istället. 


Placeringsmässigt vet jag inte vad han kom, men han ser det som en träningspass och bra erfarenhet att cykla i klunga inför triathlonsäsongen.

Utav ca 90 startande var det säkert 30 som bröt loppet. Som tur så var det ingen som gick i backen.

Det är alltid lika roligt att se honom tävla.

Ha det fint !
Kram Pia

5 kommentarer:

 1. huja... kallt med den där blåsten, bra kämpat!

  SvaraRadera
 2. Duktig kille !!!...men oj vad det har blåst här också....tar det aldrig slut ??
  Vår kram bia

  SvaraRadera
 3. Starkt kämpat av honom! Här var det också riktigt blåsigt och kallt i söndags. Det är det faktiskt fortfarande... Ha det gott! Kram Camilla

  SvaraRadera
 4. Vilken kämpe i den kylan! Kram Stina

  SvaraRadera
 5. God morgon Pia...bra kämpat men jag tror man gör det när man sysslar med något man gillar/älskar men ibland tar orken slut ...hoppas du får en skön dag kram på dig

  SvaraRadera