måndag 27 april 2015

En helg i Värmland

Tjing !


Då har vi startat en ny vecka igen, ny vecka med nya möjligheter. En vecka som är tokfull för min del, både på jobbet och privat, då känns det extra skönt att det är en kort vecka.
I helgen var vi i Värmland närmare bestämt Hammarö på cykeltävling. Eric brukar inte köra cykeltävlingar utan triathlon, men han har alltid gillat att cykla så detta var ett fint tillfälle.

 
Han var nöjd med tävlingarna, imponerade riktigt i lördags och hängde med de "riktiga" cyklisterna ända in i mål, en tävling på 6 mil . I går var det en tävling på 10 mil, den längsta distansen. Där tog fredagen och lördagen ut sin rätt, han tappade efter 5 mil och var helt slut så han bröt tävlingen där. Han var jätte nöjd med helgen och det var riktigt bra träning inför triathlontävlingarna.Full fokus före start.

- Fyll på !!
Bra när mamma och pappa är med som kan fylla på vattenflaskan när den är tom :)Vädret då ? Ja det har varit växlande kan man väl säga, i lördags var det långkalsonger, mössa och vantar och i går var det soligt men blåste lite. I husvagnen hade vi det varmt och skönt och som jag brukar sov jag som en gris i den.

Hoppas ni har haft en bra helg !

Kram Pia

7 kommentarer:

 1. Gratis till Eric!!! Riktigt bra gjort att hänga på dom "riktiga" cyklisterna, även om jag tycker att han är en riktig cyklist!!!
  Tisdagskram från Kate

  SvaraRadera
 2. Superbra jobbat av Eric... det är ett bra tempo dom får upp när dom börjar trampa!

  ha en fin dag
  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Oj vad dagarna går fort...snart helg igen ju....närmare bestämt Valborgsmässoafton....
  Duktig grabb ni har ;)
  Ha det gott!
  Kram bia

  SvaraRadera
 4. Wow, vilka snygga bilder du lyckats ta!!! =)
  Kram och tack för superfina ord hos mig!
  /Maria

  SvaraRadera
 5. Så trevligt med cykeltävling! Så fina cyklar det finns!

  SvaraRadera