måndag 20 april 2015

Att vara på gång igen

Tjing !

Måndag, ny vecka och solen skiner, känns helt ok ändå. Har precis kommit hem från träningen. Det blev ett pass i Easy Line salen, ett pass som är blandat med kondition och styrka, roligt och riktigt jobbigt. Så nu är jag på gång igen, jag är verkligen en periodare vad det gäller träning, allt eller inget. Men nu ska jag försöka hålla tre gånger på gymmet och sedan kanske springa någon gång på helgen.

Snart är det dags att börja cykla. Om ni minns så gör jag klassikern, ja en enklare variant såklart. En klassiker vi kör på jobbet. Vecka 21 är det alltså dags med nästa del, att cykla, då har vi 6 veckor på oss att cykla 30 mil. Då tror jag inte det blir så många pass på gymmet. Men det är några veckor kvar...

Hänger ni med på de 30 milen ??
Önskar er en bra start på veckan
Kram Pia

6 kommentarer:

 1. Heja er men jag tror jag hoppar på det haha. Kram Anette

  SvaraRadera
 2. Visst är det skönt att träna och att få till ett pass på en måndag är en skön känsla, det blir en bra start liksom...

  Kram Sandra

  SvaraRadera
 3. Jag hejar på …
  dansade i helgen och har träningsvär bara av det ;)
  hihi
  Ta hand om dig
  KRAM Sanna

  SvaraRadera
 4. Oj vad du är hurtig ;)....måste bli det snart jag med....har haft lite problem med ryggen och även lite dubbelslag på hjärtat, så jag har legat lite lågt...idag tog jag däremot en rask promenad i det varma och soliga väder som vi har....man får passa på ;)
  Kram bia

  SvaraRadera
 5. Jag är också på gång att få igång träningen nu igen... tyvärr fick jag känning av sträckning i ena baklåret som jag drog på mig för några veckor sedan, men långsam upptrappning på benmuskler så ska det nog gå bra. Skönt när man känner att man är på g igen ;-)
  Kör hårt! Kram J

  SvaraRadera