onsdag 25 februari 2015

Nytt på fötterna

Tjing !

Hur mår ni ?
Kan väl inte vara annat än bra, det är ju snart helg igen, åtminstone nerförsbacke till helgen och lönedag är det ju idag också, jippi.

Vet inte hur det är med er.....men nu är det sååå tråkigt i garderoben och på skofronten ska vi inte prata om. Garderoberna skriker verkligen "fyll på mig med vårnytt"

Så förra vecka tog jag en liten tur till skoaffären som är i den lilla by jag jobbar i. Och det hade kommit in lite nytt vårigt, så det var ju liksom bara att slå till på ett par.

Skulle även behöva ett par lite våriga kängor och så klart ett par nya vita Converse, ingen vår utan Converse. Älskar verkligen dessa skor och har avverkat ett antal.

Men det var dessa jag köpte förra veckan och de blir bra att börja med.Hoppas ni får en mysig kväll.
Här ska städas, ja så mysigt ska jag ha det :)

Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Fina skor !!...ser sköna ut...men själv kan jag inte gå i låga skor...kanske för att jag är kort, hihi
  Näpp, klackeskor gäller för mej...förutom när jag tränar förstås...och i min garderob får det inte plats med mera kläder...ska stå och sälja på loppis i Parken på söndag...både saker och kläder (första ggn med kläder )...hoppas det går bra att sälja kläder också ;)
  Kram till dej!
  Bia

  SvaraRadera
 2. Så snygga... perfekt sådär mittemellanskor!
  Barnen var ute och cyklade igår nu när snön är borta och de var inte alls nöjda med att göra det i vinterkängor, men gympaskor känns ju lite tidigt. Svåra tider nu, och man är ju sugen på lite mer våriga saker!
  Fin torsdag till dej!

  SvaraRadera
 3. Kanonsnygga, precis min stil!! Kram J

  SvaraRadera