lördag 21 februari 2015

En skön lördag

Tjing !

Nu är Eric tillbaka i Motala igen, vi körde upp honom igår, skön för honom att ha en lugn helg innan skolan drar igång igen. Träningar har han ju såklart men förutom det.

Jag startade denna lördag med 1.6 mil på crosstrainern, sjuk jobbigt men skönt när det är klart. Annars har det varit jag och soffan, käkat en god semla, läst lite och kollat på skidor. Hon är verkligen grym Kalla, en riktig maskin. 

Dagen kommer att fortsätta i samma lugna tempo, jag skulle verkligen behöva städa, det har blivit lite si och så med det i veckan. Men jag sitter nog kvar här vid datorn och redigerar lite bilder istället, betydligt roligare.


Har ni kollat på skidor ?

Ha det fint !
Kram Pia

7 kommentarer:

 1. Självklart har jag kollat på skidor, förstår inte hur jag ska få något gjort den närmsta tiden när det är så mycket spännande som man måste titta på...!?
  Fin söndag till dej!

  SvaraRadera
 2. Bra jobbat vid crosstrainern, för mig går det sådär.... Envis förkylning med halsont så ingen träning på snart två veckor...
  Inga skidor för mig, men har inte jobbat ihjäl mig hemma denna helgen heller.
  Kram J

  SvaraRadera
 3. Bra jobbat med crosstrainern!
  Jag har inte tittat, men brukar gilla att kolla på längdskidåkning. Kram Stina

  SvaraRadera
 4. Duktig du är som kör så hårt på crosstrainern. Idag blir det ett pass på crosstrainern på gymmet för mig.
  Tak snälla för att du tycker mina bilder är fina! Jag använder Photoscape och fotar inte i Raw. Vill lära mig massor mer om fotografering ;) Kram Suss

  SvaraRadera
 5. Wow, sååå långt på crosstrainern...??? Det är ju sjukt jobbigt att träna på den... har jag märkt! Har ju aldrig tränat på sån tidigare, förrän nu... Nu fick jag ett mål....... 1, 6 mil !!!
  Och helt klart värd en semla efter det passet :) Hoppas du klarar dig nu, utan sonen...
  Kram från Kate

  SvaraRadera
 6. Kollar lite nu och då, tv:n står på. Bra jobbat på crosstrainern. Grattis på namnsdagen förresten Fniss! Kraaam Pia

  SvaraRadera