tisdag 6 januari 2015

Tillbaka i Motala

Tjing !
 
Då är grabben tillbaka i Motala igen, vi körde upp honom tidigare idag och jag tycker redan det känns väldigt tomt här hemma. Tre härliga veckor har vi haft honom här hemma och vi har njutit till 100 %  av hans närvaro. Vilket jag tror att även han har gjort, skönt när mamma och pappa pysslar om en lite och slipper allt vad matlagning, städning, handling och tvätt heter.
 
Nu dröjer det några veckor tills vi ses igen, men det är tur att tiden går fort och att det finns telefon :)
 
 
 
Nu blir det soffhäng, det är lite krassligt läge här, ont i halsen och kroppen, men det är väl inte undra på då både son och make inte är pigga. 

Ha det fint !
Kram Pia

8 kommentarer:

 1. Du får verkligen krya på dig. ❤ kramizz Laila

  SvaraRadera
 2. Fin bild på er!
  Hoppas att du inte blir sjuk. kram J

  SvaraRadera
 3. Jobbigt när de flyttar iväg barnen. Har min äldste borta i 2 veckor nu och jag har inte vant mig fast han bodde i en annan stad i 1,5 år... Krya på dig! Kram Suss

  SvaraRadera
 4. Så fin bild på er tillsammans! Förstår att det kommer bli tomt...
  Tänkvärda ord i ditt förra inlägg! Jag har lärt mig hyfsat bra på att ta vara på livet och leva i nuet, njuta av "det lilla". Vet hur snabbt livet kan ändras, har upplevt några saker som fått mig att förstå det och som bidragit till att jag nog ser på saker på ett annat sätt.
  Kram och krya på dig!
  /Maria

  SvaraRadera
 5. Förstår att det blir tomt :( Ni får ringa ofta. Hoppas du kryar på dig snabbt. Drick mängder med frukt smoothies och varmt te om du har möjlighet, brukar göra susen. Krya kram :)

  SvaraRadera
 6. Så fina ni är ♡ ...
  Förstår tomheten/Kram

  SvaraRadera
 7. Så himla fin bild på er. Kram Åsa

  SvaraRadera