måndag 7 april 2014

Det luktar ljuvligt

Tjing !
 
I helgen var vi inte bara i Motala hos Eric, utan vi var även i Linköping och kollade på hockey. Våra vänners grabb spelade och dom vann hela cupen, grymma killar.
 
Vi hann även med några timmar på stan till min stora förtjusning, oj oj va många fina inredningsbutiker, tur att inte jag bor där, skulle bli väääldigt dyrt, haha.
 
Men det blev inte så mycket handlat, vi strosade mest runt och kollade på folk och åt en jätte god lunch på HälsoFreak.
 
Jag fick i alla fall med mig ett doftljus hem som luktar ljuvligt, en nytt Voluspa. Svårt att köpa några andra doftljus nu när man har börjat med dessa. Jag lovar man blir inte besviken, och det brinner i 60 timmar, dä ni ;)

 
 
 
Hoppas ni har en fin fin start på veckan.
 
Kram från mig
Pia

6 kommentarer:

 1. Se där, jag stod precis i lördags på Royal design och sniffade på doft ljus från voluspa, men det blev till slut en från Woodwick. :-) Kramizz Laila

  SvaraRadera
 2. Mmm, härlig med doftljus. Ja, det är tur man bor som man gör, annars skulle jag bli utfattig på allt fint som finns i butikerna...
  Regnigt, men ändå en bra start på veckan tycker jag!!
  Måndagskram från Kate

  SvaraRadera
 3. Jag gillar också doftljus....här har det snöat idag, men allt är nästan borta...tur det !!
  Ha en fin kväll
  Kram bia

  SvaraRadera
 4. Jag älskar doftljus!
  DOM kan man inte ha för många av ;)
  Kram!

  SvaraRadera
 5. Jättefint ljus! Ja det är tur för plånboken att det inte finns så många affärer i närheten där en bor :-) Idag var vi till Eskilstuna och lunchade med svärfar.. men tyvärr blev det ingen tid över för strosande på stan. Men en bra start på veckan blev det trots regnet.
  Kram på dig!

  SvaraRadera
 6. Älskar, älskar, ÄLSKAR Voluspa! :) Jag har också ett nytt här hemma... ;) Kram!

  SvaraRadera