torsdag 7 juni 2018

Bonnafest

Tjingeling !

Sorry för sjukt dålig uppdatering här, men det har varit lite annat som har pockat på uppmärksamheten. Bland annat en fest, en bonnafest.

Det var min bror som fyllde 50 år i lördags, så det har varit fullt upp hela helgen. Vi hjälpte till i fredags så fort vi slutade jobbet, i lördags kom släkten på lunch och på kvällen var det alltså fest. På söndag skulle hela kalaset städas ihop. Så det har varit lite fullt upp, plus lite annat.

Men nu tycker jag vi pratar om festen. Min bror fyllde alltså 50 år i lördags, han hade gjort i ordning ladan, byggt ett loft där baren var, en scen, fixat till väggarna och golvet. Ja min bror han gör inget halvdant, allt var så fint och temat var alltså bonnafest.

Så här såg jag och Niklas ut.Bröderna Haaks hade han hyrt in, dom var grymma och spelade super bra musik och jätte trevliga.
Maten var beställd från ett ställe strax utanför Falköping, även den kanon.

Ja det var en galet rolig kväll med massa skratt och skavsår på fötterna ;) 

I morgon är det fredag igen, tjohoo, jag är ledig och ska åka till Motala och ha lite tid med sonen.

Ta hand om er !
Kram Pia

2 kommentarer:

 1. Så fina ni var ;))....härligt med fest i lador. Vi har en full med bråte men har ändå haft ett par fester där genom åren ! Skulle vilja fixa till där och göra ett litet privat festställe, med bar och musik...kanske skulle man även kunna hyra ut där. Skulle bli toppen...men det krävs arbete och utrensning !!! Vi får se vad som händer...
  Har en lite vemodig sak att berätta...kika in i min blogg !;)
  Kram bia

  SvaraRadera
 2. Vilket roligt tema på en fest. Ni var superfina :-)
  Kram.

  SvaraRadera