lördag 3 februari 2018

Så mycket snö

Hallå hallå !

Hur har ni det ? Har det snöat på er ? Här har det kommit riktigt mycket snö i natt och på förmiddagen. Jätte vackert men det blev inte riktigt som jag hade tänkt mig idag. Hade ställt klockan i ottan för att jag skulle åka och jobba, fortfarande mycket på jobbet så några timmar extra krävs då och då.

Men när jag kom ut till bilen sjönk jag till knäna, insåg direkt att det var verkligen igen idé att försöka ta sig till jobbet. Bara att gå in igen och krypa ner i sängen igen och somna om.

Nu har det slutat snöa och gatorna har börjat bli rena från snö så jag får helt enkelt göra ett nytt försök i morgon bitti. Det är ju ingen som tar jobbet ifrån mig precis :)
Som ni ser håller jag mig inne idag.

Fin lördag till er !
Kram Pia

5 kommentarer:

 1. Japp, nu blev det vinter igen. Fast så mycket har inte vi fått. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. OJ!! Bra val att gå in igen. Här har vi en jättefin dag idag med strålande sol och gnistrande vitt. Tyvärr lite väl blåsigt men inifrån ser det fint ut ;-) Hoppas du inte behöver jobba hela dagen. Kram på dig.

  SvaraRadera
 3. snygga böcker i inlägget under :) men oj va snö vi fick lite i natt men snart borta tror jag :) kram å fin söndag

  SvaraRadera
 4. Jaa mycket snö har vi i landet !....vi vid Norrlandskusten hade ju klass 2 varning i slutet av förra veckan. Oj så mycket snö vi har fått...omkring 1 och en halv meter. Och du skulle se snö högarna efter snöröjningarna lite här o var !!...undrar när vi får vår !!!...den lär dröja. Nu har vi -12 grader och ett vitt vinterlandskap ute. Vackert men man lessnar ju till slut ;))
  Ha en fin vecka !
  Bia

  SvaraRadera
 5. Hemma på min gata, så har vi fått ca 1 cm snö så vi är långt ifrån era snömassor.

  SvaraRadera