fredag 22 december 2017

Julledigt

God kväll på er !

Hoppas allt är bra med er och ni precis som jag har gått på lite julledighet. Jag jobbar onsdag och torsdag nästa vecka, men det blir ju några dagar ledigt i alla fall.

Nu går vi mest här hemma och trampar, vi väntar på att Eric ska komma hem, åh vad jag saknar honom. Han sitter i bilen och är här hemma om ca 1 timma, så i kväll ska vi bara vara hemma och mysa och äta thaimat, mums.

Allt är fixat och klart här hemma, alla julklappar är klara och inslagna, bara en saffranskaka som ska bakas i morgon.

I går köpte jag lite fina blommor, älskar snittblommor, gör så mycket för helgmyset :)

Vas, ljuslyktor och gran är gammalt, men kommer härifrån


Önskar er en fin kväll !
Kram Pia

3 kommentarer:

 1. Kan känna din längtan efter sonen och glädjen över att få hem honom. Underbart. Ha en fantastiskt härlig jul.
  Kram Petra

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i relation till Anderson i åratal bröt han upp med mig, jag gjorde allt för att få tillbaka honom, men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har för honom, Jag bad honom med allt, jag gjorde löften men han vägrade. Jag förklarade mitt problem för min vän och hon föreslog att jag hellre skulle kontakta en stavningskrock som kunde hjälpa mig att ställa en stavning för att få tillbaka honom, men jag är den typ som aldrig trodde att jag stavat, jag hade inget annat val än att prova det, jag mailade stavningskanalen och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara bra innan tre dagar, att min ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade stavningen och förvånansvärt den andra dagen, det var runt 4 pm. Min ex ringde mig, jag var så förvånad, jag svarade samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom som var hur vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag vet som har ett förhållande problem, skulle jag vara till hjälp för en sådan person genom att referera honom eller henne till den enda verkliga och kraftfulla stavningskastern som hjälpt mig med mitt eget problem. email: drogunduspellcaster@gmail.com du kan maila honom om du behöver hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.

   1) kärleksspell
   2) Lost Love Spells
   3) Skilsmässa Spells
   4) Äktenskapsstavar
   5) bindande stavning
   6) Breakup Spells
   7) Förvisa en tidigare älskare
   8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor / Lotteri stavning
   9) vill tillfredsställa din älskare
   Kontakta den här stora mannen om du har något problem för en bestående lösning
   genom drogunduspellcaster@gmail.com

   Radera
 2. I really like your site and content so much,thanks for sharing the information keep updating, looking forward for more posts.

  หนังไซไฟ

  SvaraRadera