lördag 2 december 2017

Förra helgen

God eftermiddag !

Sitter här vid datorn och lyssnar på julmusik, tänk att vi redan är inne i december och i morgon är det första advent, galet vad tiden springer iväg. Allt adventspiff är klart här hemma, skönt att inte behöva stressa.

Som sagt veckorna flyger iväg och jag har ju inte berättat om vår förra helg.
Vi var ju hos Eric i Motala, så mysigt att åka dit, få rå om honom lite extra, kolla så att han mår bra, även om någon av oss pratar med honom varje dag, men det blir ju inte samma sak.

Det blir ju som en minisemester för vår del också, lite miljöombyte att komma till en annan stad. I fredags var det en hemma kväll med mys i soffan och pizza. I lördags åkte vi till Linköping för lite shopping och god mat, så mysigt att bara strosa omkring. Eric köpte en jätte fin Gant polotröja i vinrött och jag köpte en blomkruka, Niklas hittade inget. Linköping är en stad som jag skulle kunna bo i, gillar den staden jätte mycket, så många fina butiker som jag gillar.

Vi skulle även ha träffat Erics flickvän men hon fick tyvärr förhinder.I kväll ska vi hem till några vänner, alltid trevligt.

Ta hand om er !
Kram Pia

1 kommentar:

  1. Mysigt!! Linköping är jättemysigt. Bodde i Norrköping i 6 år och vi åkte mycket hellre dit om vi skulle på stan �� Kram.

    SvaraRadera