lördag 15 juli 2017

Ett pass i gymmet och njuter av sommaren

God kväll !

Ett sent inlägg idag....Hoppas allt är fint med er. Idag har jag verkligen njutit av sommaren som äntligen har kommit på riktigt.

Var på jobbet och kollade av läget i morse, ja har man kontrollbehov så har man haha, betade av lite jobb några timmar sen körde jag ett riktigt bra pass i gymmet. Mycket mage, armar och rumpa. Känns bra att röra på sig när man har semester, man kan ju inte ta semester från träningen, utan kanske träna och röra på sig ännu mer, man har ju mer tid då tänker jag.

Hur gör ni ?

Är verkligen glad och tacksam över att vi har ett så pass bra gym på jobbet som alla anställda med familj har tillgång till. För några år sedan hade vi även en bassäng och 2 st solarium, men dom är borta nu. Men gymmet alltså...


Den där lilla rackaren den känns...

Jag är inte så start, men jag gör mitt bästa och kämpar på
Efter jobb och gym blev det en stund i solstolen, håller även på att packar in i husvagnen, jösses fattar inte hur mycket som får plats där inne. Jag har som vanligt med mig alldeles för mycket, hehe.
På måndag åker vi till Halmstad, underbart. 

Ta hand om er !
Kram Pia

5 kommentarer:

 1. Träning blir det, mest cykling och lite löpning.... med betoning på "lite".. ;) Vi far lite huller om buller med husvagnen vi med, men just nu är vi hemma... Maken frågade var han skulle få lägga sina kläder och saker, för det var upptaget överallt i alla skåp i vagnen... Men man vill ju ha med, så man kan välja... ;) ;)
  Njut nu...
  Sommarkram från Kate

  SvaraRadera
 2. Jag har använt denna semestern till att komma igång igen med träningen, och det är så skönt! Jag älskar att gå till gymmet och köra musten ur musklerna, speciellt nu på sommaren då det är lite folk där. Det ör "lättare" att testa nya övningar då tycker jag.
  Vilken härlig firarsommar ni har haft än så länge med bröllopsdag och en 20åring!
  Kram J

  SvaraRadera
 3. Jag har inte semester ännu, men när det är dags så blir det löpning och Powerwalks.

  SvaraRadera
 4. Så här på sommaren blir det mer uteaktiviteter av alla möjliga slag och vissa är jobbigare än ett rejält gympass ;-)
  Hoppas att ni har det riktigt bra på semestern. Kram kram.

  SvaraRadera
 5. Men man vill ju ha med, så man kan välja... ;) ;)


  thai porn

  SvaraRadera