torsdag 3 augusti 2017

Semester

Tjingeling !

Hur har ni det ? Semester fortfarande eller har ni börjat jobba ? Jag är inne på min sista semestervecka, en dag kvar bara. Känns sådär, hade gärna varit ledig några veckor till, men men, jag njuter fortfarande. 

Semester har jag även haft från bloggen ett tag, men nu är jag tillbaka igen. Vad har vi gjort då ? Jo, vi har varit i Halmstad i 2 veckor, njutit några dagar på stranden, varit på Tylösand på After Beach, vi har myst med våra vänner, ätit och druckit gott och en massa annat förstås. Men vi tar det lite pö om pö, jag ska berätta mer vad vi har gjort.

Men igår åkte jag och Niklas iväg på en liten utflykt över dagen, det blev Bohuslän. Vi åkte först till Bohusmalmön och låg där på klipporna i några timmar och solade. Vi hade båda tänkt att bada men det var helt sjukt kallt. Vi tog även en tur till Smögen, Kungshamn och Hunnebo, vi hann med mycket den dagen utan på något sätt stressa. Solade några timmar, åt gott och bara smög omkring och hade det allmänt skönt. 

Vad har ni gjort i sommar ?
Kram Pia

1 kommentar:

  1. Sista dagen här med nu, fick hela 5 veckors ledighet...:) Smögen med omnejd är ju galet vackert... Bröden fyllda med olika röror som vi köpte vid hamnen när vi var där, tänker jag på än idag..... MUMS!!!
    Vi har farit omkring med husvagnen lite huller om buller i år, inga längre sträckor....
    Ha det gott, kram Kate

    SvaraRadera