lördag 5 augusti 2017

Ullared

God morgon !

Riktigt tidig morgon idag, vi sitter redan i bilen påväg till Malmö på triathlontävling som Eric ska köra idag. Men det gör inget, det är så roligt att se honom tävla.


När vi var i Halmstad tog vi även en tur till Ullared, ja inget ont om Ullared men det var verkligen inte min grej. Finns säkert massor man kan fynda (gjorde vi själva när Eric var liten) men jag blev mest förvirrad när jag klev in genom dörrarna. Många år sedan vi var där och så stort det har blivit. Som tur var hade vi med oss en erfaren Ullaredsshoppare som visade mig rund. Om jag gjorde några fynd ? Om jag säger så här...jag var nog inte den optimala kunden, men en träningströja, sockar, handdukar, en necessär och lite godis. Mer än så blev det inte.  

Brukar ni åka till Ullared ?

Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Ja vi brukar åka ett par gånger om året. Men det är så stort att man hinner tappa ork och fokus innan man hunnit runt allt.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 2. Våga vägra Ullared brukar jag säga. jag har ju inte varit där och ar absolut inga planer eller längtan dit. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Hej alla!
  Mia heter jag, är 46 år gammal och bor i Småland på en gård tillsammans med våra tånåriga barn, min man och våra hundar.
  Jag har gått på sjukbidrag sedan början på 90 - talet, sjukpensionär, Har diganoser: autism, asperger, psykaiska besvär, tvångstankar, tvångshandling, deppighet, psykis ohälsa, autismsektrumstörning m.m Träna och tävla med våra hundar.
  Hundarna är mitt arbete, min hobby, min passion!
  Draghundar är fantastiskt roligt och givande och något jag velat göra detta på fritiden sedan många år tillbaka.
  Jag har en sysselsättning på kommunens öppna psykatrin. Är där någon gång gång i bland. Sen är jag på ett annat ställe som tillhör psykatrin som har olika sorters djur.
  E-mail: happy0@home.se


  http://autismmamma.bloggplatsen.se

  SvaraRadera
 4. jag har ju inte varit där och ar absolut inga planer eller längtan dit.


  thai porn

  SvaraRadera