måndag 24 april 2017

Smickrad men livrädd

Hej hej !

Ja, det är precis så jag känner just nu, väldigt smickrad med livrädd. Kan det kan vara så att jag har tagit mig vatten över huvudet ? Hmm, varför då undrar ni säkert ?

Jo, jag har lovat att fotografera på ett bröllop....från morgon till natten. Självklart är jag jätte glad och det är väldigt smickrande att de blivande brudparet frågade just mig. Men jag är sjukt nervös. Jag har inte fotograferat så mycket den sista tiden så nu är det bara att köra igång ordentligt. Jag måste även kolla lämplig plats att fota brudparet på och åka till kyrkan och kolla ljus. Plus en massa annat.
Jag skriver listor på vad jag ska göra för att inte missa något.

Tänk om korten inte blir bra, vilken mardröm ! Jag som är så blödig av mig kanske står och gråter i kyrkan när jag ska fotografera, ja jösses, det är pirr i magen här kan jag lova.

Men jag ser det även som en utmaning för min egen del, kanske kan detta leda till något annat fotouppdrag för mig. Och självklart har jag bestämt mig för att fixa detta och gå in för det till tvåhundra procent.... med pirr i magen.

Tar tacksamt emot tips om ni har några !!

(bild lånad från nätet) 


Ta hand om er !
Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Grattis & lycka till vännen!!! Vilket uppdrag, och jag är säker på att Du fixar det galant!!!
  Kram Kate

  SvaraRadera
 2. Förstår känslan. Jag har också lovat att fota lite på ett bröllop i sommar. Inte från morgon till kväll, men jag är livrädd ändå.
  Men det fixar du! (och jag med hoppas jag)
  Ha en bra start på veckan.
  Kram Petra

  SvaraRadera
 3. Hoppas allt går bra ;)...det brukar ju ordna sej ;)
  Ha en fin vecka !
  Kram bia

  SvaraRadera
 4. Det fixar du jättebra. Kul uppdrag Kraaam Pia

  SvaraRadera