söndag 16 april 2017

Påskafton

Hej vänner !

Hoppas ni har det bra denna härliga påskhelg. Har sett och hört att det är på många ställen i landet som har fått en massa snö, usch då, vi har klarat oss fint.

Vi har och har haft en skönt helg (ja än är det ju inte slut) Eric har varit hemma en sväng.

Tyvärr blev inte påskafton riktigt som vi hade tänkt oss. Vi är tre familjer som träffas och har hängt ihop i väldigt många år och nu skulle vi ha lite påskmys hemma hos oss på påskafton. Tyvärr fick en familj stanna hemma på grund av magsjuka, usch stackars Ida. Eric och Idas bror bor på olika ställen och träffas inte så ofta så de hade sett fram emot denna påsken jätte mycket. Men de kunde ju inte ses tyvärr. Så på påskaftons förmiddag beslutade sig Eric för att åka tillbaka till Motala igen, det sved  i mammahjärtat, men jag förstår att han hellre ville vara med sina kompisar.

Förutom att vi saknade en familj och en son så hade vi jätte trevligt. Skrattade, åt och drack gott och hade lika trevligt som vi brukar. Vi fick en jätte fin present, men den visar jag en annan dag :)

Missade det där med att fota, men denna fina blomma hade vi dukat med på bordet. 
Jag som inte är så mycket för färg har gult på lite flera ställen här i påsk (ja blommor då, inget annat) 


Önskar er en fortsatt fin påsk.
Kram Pia

4 kommentarer:

 1. Ja det förstår jag att det blev tomt, men så är det ibland :( men trevligt hade ni förstår jag då ändå :) glad påsk o fin kväll kram

  SvaraRadera
 2. Önskar dig en fortsatt fin påsk. Kram Anette

  SvaraRadera
 3. Ja det känns lite underligt att fira påsk om inte alla barnen är med. Vilken fin bukett. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 4. Här har ju mannen varit iväg på jobb hela påsken så nog förstår jag känslan av tomhet.. men man får göra så gott man kan :-)
  Kram!

  SvaraRadera