fredag 10 februari 2017

Bästa bästa

Tjingeling !

Då har vi kommit till den bästa bästa bästa dagen, fredag ! Även om man är väldigt trött när kvällen kommer och man jag somnar allt som oftast i soffan. Men det är liiite lättare att kliva ur sängen på morgonen och humöret är liiite bättre än andra dagar.

Men ikväll ska jag inte somna i soffan, min bror och svägerska kommer hem till oss för en bit mat och det skulle ju såklart inte passa sig riktigt om jag skulle somna, haha :)

Nu har vi precis kommit hem från en skidtur på berget, riktigt skönt men jag får kämpa med tekniken, verkligen inte så lätt som det ser ut. Fick ihop 1 mil ungefär så jag är nöjd.

Vårt vackra Mösseberg !


Nä, nu får jag sätta lite fart :) 

Ha det riktigt bra !
Kram Pia

5 kommentarer:

 1. Härligt att komma ut på en liten tur nu när det finns snö :-) Ni ser ju ut att ha lagom mycket snö... såg andra som fått betydligt mycket mer. Ha nu en mysig fredagskväll. (och somna inte ifrån dina gäster, hihi )
  Kram på dig.

  SvaraRadera
 2. Duktiga ni är, är ju så härligt att komma ut och köra lite skidor. Ni får ha en jätteskön kväll med era gäster. KRamizz LAila

  SvaraRadera
 3. Skönt att åka skidor, det var länge sen jag gjorde.... Önskar dig en trevlig kväll o skön helg. Kram Suss

  SvaraRadera
 4. Åhhh, vad sugen på skidåkning jag blev... Idag ska jag på handledarkurs inför näst yngstas körkort.. undrar om jag hinner iväg på em på en tur..?! Imorgon är tanken att vi ska åka och kika på lite skidtävlingar i solskenet!!! Ha det gott, och hoppas du höll Dig vaken igår kväll.. ;) ;)
  Lördagskram från Kate

  SvaraRadera
 5. Så mysigt & visst är Mösseberg vackert ♡ ...
  /Kram fina du!

  SvaraRadera