torsdag 16 februari 2017

Lite ledigt

Tjingeling !

Idag ska vi ha fredagsmys här hemma fast det bara är torsdag....
Snittisarna sitter fint i sina vaser, det är städat och löprundan skulle vara avklarad, men så blev det inte, när jag skulle ut och springa regnade det som mest, soffan lockade mer.

Nu har jag precis kletat in mig med en ansiktsmask, så skönt och ansiktet känns lent och fräscht efter. Gör det ganska ofta nu för tiden, man blir ju inte yngre precis så det gäller att hålla efter det som går haha :)Niklas har varit i Motala idag för att hämta hem Eric, jag hoppas att dom kommer snart. Har inte träffat Eric sedan i julas, så nu toklängtar jag efter honom.

Så ikväll ska vi ha mys här hemma med hämtmat gott att dricka och massa godis.
Och vet ni....i morgon är jag ledig, så skönt.

Ta hand om er !
Kram Pia

5 kommentarer:

 1. Skönt med fredagsmys på en torsdag, helgen blir ju lite längre då. Sen tänker jag som så att löprundorna finns kvar en dag när det inte regnar istället. Kramar Liza

  SvaraRadera
 2. Halloj snygging... !:) :) :)
  Hoppas du hann tvätta av dig så inte sonen tvärvände i dörren ... ;);) Mysigt att bara få rå om varandra, och NJUT av både ledighet och sonen!!
  Stora fredagskramen från Kate

  SvaraRadera
 3. Skönt med ledighet !! och ansiktsmask är bra ;)...jag kör med en syramask som jag lägger på en gång i veckan, behöver bara verka i en minut (och det är min grej, haha) kan inte gå med masker lång tid, hihi...är alldeles för otålig ;)...idag skiner solen här och man skulle nog ta sej en PW...men det finns andra saker jag också vill göra, hihi...så vi får väl se !
  Kram

  SvaraRadera
 4. Underbar bild Pia. Så gott att få träffa sonen. Barnen är det bästa vi har.
  Stor kram till dig, fina Pia
  Petra

  SvaraRadera
 5. Duktig du är som lägger mask ofta.. måste helt klart bli bättre på det. Blir som sagt inte yngre ;-)
  Skönt med ledig fredag och allra bäst att få träffa sonen. Såg minsann att ni tränade ihop :-)
  Ha det bäst nu fina du. Kram Katja

  SvaraRadera