söndag 19 februari 2017

Tomt, tyst och stolt

Hej hej !

Nu är det tomt och tyst här hemma igen, usch, inte alls kul. Niklas och Eric har åkt nu, dom skulle först kolla på en hockeymatch sen skulle dom åka vidare till Motala och hem till Eric igen. 
Niklas sover över hos Eric och åker till sitt jobb tidigt i morgon bitti. Och Eric har ju sitt jobb han ska till. Nästa vecka är det sportlov i Motala, men Eric har valt att jobba hela veckan.

Är så glad för Erics skull att han trivs så bra på sitt jobb och att han har fått fast jobb som snickare, inte många som får det efter skolan. Tur att vi bara har 17 mil till Motala för det känns inte som han kommer flytta hem till lilla Falköping igen.

Han går ju även fortfarande lite i skolan. För att få gå på Triathlongymnasiet måste han läsa något ämne, så på måndagar läser han högskolesvenska, tisdag, onsdag och torsdag jobbar han, fredagar är han ledig. Han tränar förstås alla dagar i veckan.

Till sommaren när han slutar Triathlongymnasiet kommer han att gå upp och jobba 100 % och fortsätta träna och tävla.

Är så stolt över honom att det har gått så bra för honom, både i skolan, på jobbet och på sin triathlonsatsning. Nu blev det lite mammaskryt, men det får ni ta haha :)Kram Pia

1 kommentar:

  1. Skönt att han kan kombinera skolan, träningen, tävlandet och jobb. Det är en konst i sig och säkert inte helt enkelt kan jag tro!
    Kram J

    SvaraRadera