lördag 4 februari 2017

Nätet eller i butik

Tjingeling !

Det där med att shoppa på nätet är ju helt otroligt smidigt, men är det alltid så bra ? Jag tänker att vi klagar över att våra butiker i stan (i alla fall i lilla Falköping) försvinner och det inte finns så många kvar. Borde man inte gynna dom då ?

När vi var i Skövde (grannbyn som jag brukar skriva) förra helgen hittade jag ett par vita sneakers. Jag provade storleken men hade bestämt mig för att vänta lite. Skorna kostade i butik 900 kr. Niklas ledade upp skorna på nätet, och där var dom 300 kr billigare än i butik, det var även fraktfritt. 300 kr är inte jätte mycket pengar, men tillräckligt mycket för att beställa dom på nätet. Skorna hade jag redan i måndags, snabb, smidigt och billigare.

Visst ska man gynna butikerna för att dom ska finnas kvar, men visst finns det gränser. 
Hur tycker ni och hur gör ni ?
Ha det fint !
Kram Pia

5 kommentarer:

 1. Jag föredrar att handla på nätet eftersom jag blir så stressad i butik bland folk. Men jag förstår absolut resonemanget.
  Snygga skor! Kram.

  SvaraRadera
 2. Visst borde man gynna sina butiker, men när prisskillnaden är så stor så föredrar jag nätshopping.

  SvaraRadera
 3. Affärerna måste nog försöka hålla liknande priser som på nätet om vi ska fortsätta gynna dem. 300kr kan man ju faktiskt lägga på annat ��

  SvaraRadera
 4. Jag blandar mina inköp, ibland på nätet och ibland i butik. Men såklart hade jag köpt på nätet för 600 i stället för att ge 900 i fysisk butik. Snygga förresten, sneakers is Life!
  Kram J

  SvaraRadera
 5. Ofta avgör ju priset, helt klart!! Handlade champagneglas i butik igår, sen finns dom för 3oo kr billigare OCH fraktfritt på nätet...
  MEN, har även beställt en massa andra saker som bara blivit fel och får returnera dyrt... inte lika kul och krångligt dessutom!
  Snygga sneakers!!
  Söndagskram från Kate

  SvaraRadera