tisdag 25 oktober 2016

Trendrummet

Tjingeling !

I lördags gjorde vi en liten utflykt till Gällstad, Niklas behövde lite kläder och han ville åka dit. Jag är är väl inte den som säger nej till lite shopping precis, så vi åkte dit. Svärmor var också med.

Där finns även Trendrummet som jag är lite smått förälskad i. Finns så mycket fint. 





Svärmor köpte två svarta ljusstakar, en liten och en stor, sååå snygga. Lite smått avundsjuk på dom faktiskt, man kan ju alltid hoppas på att hon tröttnar på dom fort haha :)



Och vad fick jag med mig hem då ? Sockar och en halsduk och det är inte fy skam. Niklas köpte en super snygg jacka, halsduk och jeans.

Kram Pia

5 kommentarer:

  1. Visst är det roligt att shoppa loss ;)...jag har "lite" köpstopp nu...har alldeles för mycket prylar...det förstår du kanske när jag har en loppis ;). Men under vintern har jag stängt, däremot kan jag hyra in mej på ett ställe här i stan och sälja och sist gick det över förväntan ;)...ångrade nästan att jag sålde en grön ullpläd...men nu är det gjort !
    Kram bia

    SvaraRadera
  2. Åååå vilken mysig butik.

    SvaraRadera
  3. Vilken underbar butik, jag älskar den typen av skålar på översta bilden!
    Kram J

    SvaraRadera
  4. Jättefina saker! Nu blev jag sugen på att åka en sväng till Åsby utanför Västerås som har liknande saker + att de annonserade att de startat med sitt julpynt nu ;-)
    Kram och ha en skön lördagskväll.

    SvaraRadera