onsdag 26 oktober 2016

Saknar

Hej !

Trots att jag vet att Eric har det jätte bra i Motala och att han trivs kanon och har många kompisar, så kan jag inte sluta att sakna honom. Han är på sitt fjärde år i Motala och har alltså bott hemifrån ett bra tag nu. Han var ju hemma förra helgen och det var så himla mysigt. Hans rum ser mer eller mindre ut som ett bombnedslag när han dundrar in med sina grejer. Ja, det är ju inte bara han och en väska som kommer, det är ju en hel del träningsgrejer också. Men jag älskar kaoset som blir, den höga musiken han spelar, hans härliga skratt och hans dåliga skämt. 
Det finns inget bättre än att ha honom här hemma. 

Nu kommer han inte hem förrän till jul. Men jag hoppas att vi får komma till honom på Fars Dag-helgen, då ska jag krama honom hårt och länge, haha.

Så här ser det ut i hans rum när han inte är hemma.

Ta hand om er !
Kram Pia

5 kommentarer:

 1. Förstår din saknad, mitt mammahjärta kommer att brista när stora sonen drar till Japan i mars och ska vara där i två år..... Det blir att bita ihop... Kramisar Tina

  SvaraRadera
 2. Han har ett snyggt rum att komma hem till! Kram J

  SvaraRadera
 3. Snyggt rum!
  Förstår att du längtar ihjäl dig efter honom.
  Kram på dig.

  SvaraRadera
 4. Det är klart att du saknar honom! Kram

  SvaraRadera
 5. Förstår att du längtar efter honom. Jag kan inte riktigt greppa det där att en dag ska kidsen flytta hemifrån. Hur rustar man sig för det?
  Ha en superskön söndag, Pia
  Kram Petra

  SvaraRadera