onsdag 4 maj 2016

Det vankas student

Tjingeling !

Sista arbetsdagen denna veckan, känns fantastiskt skönt, tänk om man kunde jobba tre dagar varje vecka, ja till samma lön då förstås, hade väl varit fint ;)

Det vankas student här hemma, Eric har nu gått tre år i Motala och läst till snickare och tränat och tävlat med Triathlongymnasiet. Vilka fantastiska år han har haft, han har verkligen levt sin dröm och vi är väldigt glada över att kunnat ge honom det. 

Nu kommer han inte sluta utan läser ytterligare ett år. Han är klar som snickare men kommer fortsätta ett år till på Triathlongymnasiet och även läsa den sista högskolesvenskan och även praktisera som snickare. Ett härligt sista år.

Men eftersom han är klar med sina kurser så tar han studenten med sina klasskompisar på bygg. 

Så nu håller vi på att planera för fullt, mycket är klart men det finns allt en del kvar som ska fixas. Men det ska bli så roligt, mammahjärtat kommer svärma över och tårarna kommer förmodligen spruta denna dag, jag är så blödig. Nu håller vi tummarna så det blir en riktig fin dag med sol, värme, glädje och mycket kärlek.
Kram Pia

2 kommentarer:

  1. Åh ni har så mycket roligt framför er!! Njut av långledigheten. Kram J

    SvaraRadera
  2. Det vore verkligen toppen med tre dagars arbetsvecka och full lön. 😉 Åh så kul att planera för studentfest. Ha en skön helg! Kram Camilla

    SvaraRadera