lördag 21 november 2015

Tidig morgon och biomys

God morgon alla morgonpigga

Lördag morgon och här sitter jag redan vid datorn med en kopp té och lyssnar på julmusik tyst för mig själv. Har varit vaken alldeles för många timmar, min kropp har inte fattat att det är lördag och att den ska sova. Hur som helst, det var inte min sömn vi skulle prata om :)

Igår tog jag och Niklas tåget till Skövde för att gå på bio och äta en bit mat. Mysigt att hitta på något utan att det blir en jätte stor grej utav det.

Vi började med en bit mat och ett glas rött på Pitchers. Det var buffé, vilket innebär att man jag äter alldeles för mycket. Det var så himla gott.Och sen blev det bio...En underbar jävla jul.
Vi tyckte det var jätte bra, vi skrattade högt många gånger, men den var även lite sorglig. Helt klart sevärd och jag kan varmt rekommendera den. 


Nä, nu är det väl dags att ta tag i denna dagen, frukost, några ärenden på stan och en promenad på berget med mamma. Det blir en bra början.

Önskar er en fin dag !
Varm kram från mig

11 kommentarer:

 1. Samma här... uppe i ottan trots ledighet. Så nu är kaffet uppdrucket och tror jag ska locka fram mina löparskor som gömt sig i garderoben, längst in!!
  Den filmen vill jag också se... Dottern har sett den och tyckte - Så där...
  Ha en fin dag med mamsen !
  Lördagskram från Kate

  SvaraRadera
 2. Den filmen vill jag också se. ha en fin dag! Kraaam Pia

  SvaraRadera
 3. Pga W är jag alltid uppe tidigt på helgerna men tycker att det är helt ok. Dagarna blir lite längre.
  Vilken mysig kväll ni hade :-) ska nog försöka få till en biokväll med mannen vid tillfälle.
  Ha en fortsatt fin lördag. Kram på dig.

  SvaraRadera
 4. Vill verkligen se den alla säger att den är bra !!!
  Hoppas att du får en underbar lördag nu också
  Kramisar Sanna

  SvaraRadera
 5. har också hört att den ska vara bra...men vi går allt för sällan på bio....mannen säger alltid: den kommer snart på TV, hehe...idag har dottern och jag varit på "stad i ljus" här i stan, varje år tänder dom ljusen på hus och julgranen och alla juleljus en lördag kväll innan advent...mycket folk och sång och musik och lite annat ;))...första ggn vi var där, men oj så kallt det var och blåsigt...kan nästan inte skriva, händerna är alldeles stela, hihi...och country sångaren Doug Seegers (från Jills veranda ) hörde vi lite på också, men sen ville jag hem i värmen...så nu blir det snart entrecot med pepparsås och god mos till ;))...och ett glas rött ;). Ha en fin kväll !
  Kram

  SvaraRadera
 6. har också hört att den ska vara bra...men vi går allt för sällan på bio....mannen säger alltid: den kommer snart på TV, hehe...idag har dottern och jag varit på "stad i ljus" här i stan, varje år tänder dom ljusen på hus och julgranen och alla juleljus en lördag kväll innan advent...mycket folk och sång och musik och lite annat ;))...första ggn vi var där, men oj så kallt det var och blåsigt...kan nästan inte skriva, händerna är alldeles stela, hihi...och country sångaren Doug Seegers (från Jills veranda ) hörde vi lite på också, men sen ville jag hem i värmen...så nu blir det snart entrecot med pepparsås och god mos till ;))...och ett glas rött ;). Ha en fin kväll !
  Kram

  SvaraRadera
 7. Låter som ni hade en fantastik kväll.
  Middag och bio :)
  Jag har hört om den filmen och kommer absolut att se den :)
  Ha en fin lördagskväll.
  Kram kram
  Jessica

  SvaraRadera
 8. Önskar jag var morgonpigg men jag ställer klockan även på helgerna ;) Mysigt med bio, den där filmen vill jag också se. Kram

  SvaraRadera
 9. Mysigt med en dejt! Vill också se den filmen!

  Fin söndag till dig! Kram Jenny

  SvaraRadera