onsdag 18 november 2015

Det där med julklappar

Hej !

Det där med att få julklappar det vet ni ju att jag älskar, men jag tycker nog det är ännu roligare att ge bort. Fundera ut vad man ska köpa, inte köpa för köpandes skull (eller nja, kanske en och annan onödig blir det väl), utan verkligen tänka till.

För att inte tala om att slå in dom i fint papper, spela lite julmusik och värma lite glögg. Då är julstämningen på topp.Jag har nu börjat beta av lite julklappar, det känns skönt att vara ute i tid tycker jag. Inte behöva stressa dom sista dagarna innan jul, då vill jag bara mysa omkring, ta en fika på stan och se på alla andra som har panik i blicken.


Har ni böjat än ?

Kram Pia

5 kommentarer:

 1. Nej jag vet inte varför jag aldrig kan börja i tid. jag väntar och väntar... Det ser mysigt ut. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. Håller helt med dig. Jag har börjat köpa julklappar och har som mål varje år att de skall vara inhandlade och klara 1 december. Allt för att precis som du kunna njuta av tiden fram till jul utan att stressa runt i butiker. Kram Camilla

  SvaraRadera
 3. Jag säger varje år att jag ska börja itid men det glöms liksom av hela tiden ;)
  Hoppas att du får en underbar onsdag finaste !!
  Kram Sanna

  SvaraRadera
 4. Jag har ju två barn som fyller nu i slutet av november så julen får vänta tills de e över. :-) Men jag lyssnar på julmusik å dricker glögg när jag slår in deras presenter ocks. :-) kramizz Laila

  SvaraRadera
 5. Jag har betat av 16 av 22 jag köper julklappar till. Har börjat slå in lite smått med. Känns skönt. Har en lite plan vad jag ska köpa till dom som är kvar :)

  Kram

  SvaraRadera