fredag 9 maj 2014

En fredagkväll likt många andras

Tjing !
 
Hur har ni det ? Har ni haft en bra dag ? Min dag har flutit på bra. Några timmars jobb vid datorn i morse sen åkte jag och mina kollegor till vår andra fabrik i Jönköping på möte. Ett bra möte med många beslut som vi kan jobba vidare på, skönt att man har att göra ;) Och när vi ändå var i Jönköping åt vi thaimat på restaurang Jungle, så gott.
 
För övrigt har det handlat om att vika tvätt, jag och Niklas tog en löprunda. Och vet ni, jag förbättrar min tid varje gång, kul och lite stolt över mig själv är jag allt.
 
På menyn nu ikväll var det tacos och nu inväntar vi Let´s Dance, en fredagkväll likt många andras skulle jag tro :)
 
 
Hoppas ni mår bra och njuter av att det är fredagkväll.
 
Kram Pia

7 kommentarer:

  1. Så skönt med helg, ingen Let's dance här men delikat mat, god dryck o bästa sällskapet. Ha en mysig helg. Kramisar Tina

    SvaraRadera
  2. Älskar fredagkvällar kram Diana

    SvaraRadera
  3. Vad duktig du är med din löpträning :-) Heja, heja!!
    Tacos är oftast söndagsmys för oss när mannen kommit hem igen. Så gott!! Hoppas du hade en mysig fredagskväll . Kram på dig!

    SvaraRadera
  4. Heja dig, bra gjort att förbättra tiden så!
    Igår blev det inte tacos här utan pizza och sedan Let's Dance, lilltösen blev sååå glad idag när hon fick höra att Benjamin vann :).
    Ha en fortsatt bra helg! Kram Jennifer

    SvaraRadera
  5. Vi åt också tacos i går, hehe...som halva Sverige gör på fredagarna ;))...och såg på Let´s dance ...och rätt "man" vann enl. mej iaf ))...idag har jag haft några kunder...trodde jag aldrig i det här tråkiga vädret ;))...men jag hade fel, hihi....ha en fin lördag!
    Kramis bia

    SvaraRadera
  6. Så roligt med framsteg med träningen! :) Själv inväntar jag klartecken att få börja träna igen. Så segt med träningsvila. Ha en fortsatt fin helg!

    SvaraRadera
  7. Bra jobbat ang tiden alltid kul och ett gott fredagsmys hoppas allt är bra med dig o ha en skön dag kram

    SvaraRadera