söndag 18 maj 2014

Racer shopping

Tjing !
 
Igår åkte jag och min mamma upp till Eric i Motala, en liten tripp på så där 40 mil tur och retur. Men vad gör man inte när grabben behöver en resväsa, lite mat, lite nya kläder och lite kärlek förstås. Eller var det mamma och mormor som ville krama om grabben ? Ja så var det nog hehe.
 
Vi fick inte jätte mycket tid tillsammans då han hade ett simpass på 2 timmar och därefter ett cykelpass på 2 timmar. Och på eftermiddagen skulle klassen kolla på balen som dom hade i Motala igår.
 
 Men vi hann i alla fall införskaffa lite kläder som behövs nu både till skolavslutning och kusinens student och även lite annat till varma dagar. Vi åt en jätte god lunch, sen visade vi mormor var han ska bo till hösten. Japp han ska flytta. Inte för att han inte trivs med grabbarna han bor ihop med idag, men suget efter att bo själv blir allt större. Det blir även lättare för oss att åka och hälsa på. Vi har fått tag i en jätte fin lägenhet alldeles intill vattnet. Han är överlycklig.
 
Jag blir allt mer och mer förtjust i Motala efter varje gång vi är där. En otroligt vacker stad med vattnet alldeles intill. Och inte för stor, utan alldeles lagom för en 17-årig triathlet.
 
 
Så var det söndag igen och snart dax att börja förbereda sig för en ny jobbvecka.
 
Ha en skön kväll !
Kram Pia

9 kommentarer:

 1. Vilken bra mamma du verkar vara. Kraaam Pia

  SvaraRadera
 2. För sina barn gör man allt.....Har själv spenderat dagen på Väla o shoppat järnet till båda killarna, kul att få hänga med som smakråd...o att få betala förstås. Kramisar Tina

  SvaraRadera
 3. Jag saknar faktiskt simmartiden när jag ser din bild. I ganska många år åkte vi både på träning och tävling med stora killen men han har tröttnat. Då var det ganska tufft tyckte vi men så i efterhand ganska trevligt. Men visst gör vi allt för våra kiddisar. Kram Anette

  SvaraRadera
 4. Visst gör man allt för sina barn och jag tror säkert att han uppskatta att ni kom.
  Motala är en fin stad , varit där ett par gånger när vi cyklat halvvättern och tjejvättern.
  Kram Erika

  SvaraRadera
 5. Känner igen det där! Man åker gärna långt för att få krama om dom lite grann och få pyssla om...

  Kram
  Helen

  SvaraRadera
 6. Mysigt att besöka sonen. Visst är MOTALA en fin liten stad.
  Kram

  SvaraRadera
 7. Vilken mysig stund ni fick tillsammans och så mycket ni hann! Håller med. Motala är en fin stad.

  Kram Anna

  SvaraRadera
 8. Vad gör man inte för sina barn... Spännande med egen lägenhet!
  Kram

  SvaraRadera
 9. Ja, det var en kort tripp tur & retur... Men väl värd sin resa!! Själva har vi dottern i Östersund, en resa på 100 mil t/r när hon pluggar. Just nu har hon praktik här hemma!
  Önskar Dig en finfin ny vecka, kram Kate

  SvaraRadera