lördag 9 mars 2013

Den sista

Tjing !
 
Nu har vi landat i soffan mätta och belåtna efter en eftermiddag/kväll i Töreboda ishall. Det var den sista seriematchen (bara en cup kvar) för Eric. Det är verkligen dubbla känslor, hockey har ju varit vårat liv sedan Eric var 4 år då han började i Björnligan. Alla härliga killar som man har lärt känna genom åren och alla goa föräldrar. Vi har stått på läktaren och hejat eller varit uppe i ottan för att allt skall fungera på en cup, sååå himla kul vi har haft !! Kommer verkligen att sakna det.
 Men nu väntar nya äventyr i och med Erics triathlonsatsning och flytt till Motala. Skall bli riktigt spännande och roligt att åka land och rike runt på alla tävlingar han har bokat in, det ser vi fram emot.
 
Här kommer lite bilder från dagens match som slutade med vinst 5-3.
 
Ha en fin kväll ! Kram Pia
 
 
Skott på mål..
 
 
 
Time out
 
 
 
Målis
 
 
Eric full fart mot mål..
 
 
Killarna tackar publiken :)

2 kommentarer:

  1. Kul med hockey, det har vi levt med här också, fast på vuxen nivå! Sambon spela i allsvenskan när vi träffades, så då satt man där och kolla alla matcher.men var sak har sin tid, kul att han har annat som drar också. Snart är han vuxen och då kanske det inte blir något av sporterna, men förstår att ni har haft kul, men du får väl hänga kvar med de andra och kolla lite matcher ändå!
    Kram helena

    SvaraRadera
    Svar
    1. Bakom dörr nr. 1110 mars 2013 kl. 09:16

      Oj, allsvenskan då var han förstås riktigt bra, va roligt. Vi kommer säkert fortsätta hänga i ishallen och kolla när grabbarna spelar :) Ha en bra dag ! Kram Pia

      Radera