söndag 12 augusti 2018

En mysdag i Göteborg

God förmiddag !

Här var det en tidig morgon igen, typ 05,30 vaknade jag, somnade i och för sig ganska tidigt i går men det är ändå för tidigt att vakna 05,30 en söndag.

Igår var jag och Niklas i Göteborg, det blev en mysig dag trots allt. När vi rullade in i Göteborg så vräkte regnet ner och det åskade massor. Ja och så höll det på fram till lunch ungefär tills det sprack upp och solen visade sig igen.

Vet inte vad det var med mig i går riktigt, jag älskar att shoppa, gå i affärer, fika och äta gott när vi är iväg så här. Maten och fikat funkade fint för då satt jag ner, men jag var totalt orkeslös hela dagen, benen kändes som kola, kändes som jag inte kom framåt. Niklas blev orolig och undrade vad det var med mig, inte likt mig alls. Har kanske någon skit i kroppen, jag vet inte.

Somnade i bilen innan vi hade rullat ur Göteborg, stackars Niklas vilket tråkigt sällskap jag var.  

Det var trots allt en mysig dag, alltid roligt att hitta på något, även om jag kände mig som en zombie.


Super god mat åt vi i alla fall :)Om jag shoppade något ? Japp det blev en höstjacka (visar en annan dag), hade såklart tänkt mig lite mer men som sagt jag orkade inte.

Önskar er en fin söndag.
Kram Pia 

2 kommentarer:

  1. Hoppas det bara var en tillfällig svacka �� Kram

    SvaraRadera
  2. The content of your blog is exactly what I needed, I like your blog, I sincerely hope that your blog a rapid increase in traffic density, which help promote your blog and we hope that your blog is being updated.
    หนังออนไลน์

    SvaraRadera